22
  • Tikal #22
    Biztos megrendelte valaki, nem?
  • ZaJanga
    #21
    #18, #19
    Azzal nincs gond, hogy v.kinek, kiknek nem tetszik és le is írják. Ez rendben van. Nem ez itt a gáz, hanem az hogy mindent megtesznek azért, hogy negatív kritikával illessék a filmet és teszik ezt 2-3 naponta.
    Mintha kötelező lenne.
    Ez itt az ami több mint furcsa.
    Még egyszer írom lassan XD: T-Ö-B-B_M-I-N-T_F-U-R-C-S-A
  • professional
    #20
    Gyerekek! Ez űbergagyi film volt! Mégegyszer mondom lassan! Ű-B-E-R-G-A-GY-I! Szenvedés volt még nézni is. Bár mondjuk nekem a Mad Max és az SW7 is az volt úgyhogy lehet dobálni a köveket! De ez mindent vitt!
  • Ender Wiggin #19
    Ha az SG-t külön fizetik, akkor az összes kritikust külön fizeti "valaki", ugye? Mert mindenhol lehúzták, a hétvégén az index-en is... Fizettek érte vagy sem, egyik vádra sem mondanám azt, hogy mondvacsinált vagy alaptalan. Viszont az ókori egyiptomiaknak semmi köze a mai arabokhoz, úgyhogy akár fehérbőrűűek is lehettek az isteneik.
  • ZaJanga
    #18
    Szánalmas ez az SG!
    Ez a harmadik vagy negyedik "fikázzuk az Egyiptom Isteneit" cikkük.
    Gyerekek.....ez már több mint furcsa.
    Most már azt is írjátok már meg ki pénzeli ezt az anti kampányt!? Vagy mit kaptok érte, hogy lehozzátok 2 naponta?!
    A cikkíróknak tapsvihar.
    Tényleg idáig süllyedtetek?
    Egyszer leírja a "kritikusotok", hogy neki nem tetszett. Okés. De ez a folyamatos véres kard hordozás már eléggé lealacsonyító számotokra.
  • cateran
    #17
    +1
    A cikkironak (pontosabban most mar cikkek, mert kb 3 naponta beboffent az oldal valamit) valamiert nagyon a bogyeben lehet valaki, aki a filmmel kapcsolatos (szinesz, rendezo, etc) mert azert annyira nem rossz, mint amennyire agonizal rajta...Nem hagy maradando nyomot, az tuti, de inkabb neznem meg ezt meg 1x, mint az uj SW-t....de inkabb egyiket se, soha tobbe...
  • Sordoran
    #16
    Első trailert látva is tudtam, nem lesz egy nagy durranás, és nem voltak nagy elvárásaim egyáltalán. Ugyanakkor a kritikák kissé túl erősek, ugyanúgy egyszer nézhetős popcorn mozi volt, nem érzem kidobott időnek. Bosszúállókat is egyszer láttam, és azokat se tervezem újra nézni, szóval mivel jobbak ennél? Passz. Talán nem én vagyok a célcsoport annak se, de kissé erős az év legrosszabb filmje kifejezés, hozta az elvártat. (vagy csak nálam volt olyan alacsonyan a léc, hogy megbírta ugrani)
  • Tikal #15
    Már a trailerben látszik a CGI minőség :DDD
  • tibisan
    #14
    nézd már meg a filmet ..kreol és fekete színész is játszik benne
  • pixx
    #13
    Szerintem jó film volt, nyilván nem egy Gyűrűk Ura, de pont olyan minőségű, mint mondjuk, mint a Bosszúállók, szórakoztató.
  • Tikal #12
    Ami máshol bukás, az itthon tuti siker :DD
  • Gauge
    #11
    Ezt a filmet sokkal jobban élveztem, mint a SW VII-et. Szinkron is rendben volt... Szal nézhető (ellentétben az "Ébredő erő"-vel, ami tényleg totál gaygi lett...).
  • emberz
    #10
    Elárulom a cikk szerzőjének, ha nem látta volna, hogy jó film volt, bár tényleg lehetett volna jobb is. Az igazság azonban az, hogy tökéletlensége ellenére is az utóbbi évek egyik legjobb filmjét láthattam az Egyiptom isteneiben! Azokhoz a szarokhoz képest, amit ezeken az oldalakon dicsérni szoktatok, meg egyenesen zseniális ez a film. Különben meg miért is volna gagyi? És miért is nem követi a mitológiát? Ja, hogy ti nem ismeritek a mitológiát, csak az üres fejeteket mutogatjátok a tátogással...
  • Dynamic
    #8
    Az van, hogy gomba szeret magára individuális személyként gondolni, mint a végső igazság tudója, miközben pofonegyszerű logikával működik. Nyilvánvaló, hogy egy véleménnyel valamelyik oldal mindig többségben lesz. Ha ő azon az oldalon áll amivel a többség nem ért egyet akkor jön a csordaszellem kártya, ha meg ő tartozik a többséghez, akkor ez természetesen elmarad.
  • Dynamic
    #7
    Nem láttad a filmet, fingod nincs milyen, de TUDOD, hogy a többségi vélemények miatt degradálják a filmet. És persze szükségszerű volt oda nem illő módon egy szuperhős fikázást is beszúrnod. Nevetséges vagy endike, mint mindig.
  • fonak
    #6
    A liberális médiának az a gondja az Egyiptom isteneivel, hogy fehér szereplőkkel csináltak egy filmet az ókori Egyiptomról, márpedig az amerikai feketék abban a hitben élnek, hogy az ókori egyiptomot csupa négerek lakták. Tehát ez a film felháborító rasszizmus, ahogy az is, hogy idén nem kapott egy feka sem Oscart. :)
  • Tikal #5
    a jelenség ami történik az az hogy neked minden ami a többségnek tetszik az szar, ami meg nem tetszik a többségnek, te abban máris kreativitást látsz :)
  • Tikal #4
    :DDD
  • gombabácsi
    #3
    Egyébként ez a jelenség ami történik, azazhogy mindent vagy totálgagyivá vagy csúcsgigaszuperré kell kinevezni, egyszerű okokra vezethető vissza. Egyrészt ügye hozza a kattintást. Másrészt ha ilyen jelzőket aggatnak egy filmre, az emberek többsége nem mer ellentmondani, nem meri a saját véleményét vállalni. Hiszen már a média kimondta hogy gigaszar vagy gigajó. Az emberek pedig félnek, hogy a más véleményük miatt kiközösítik őket... Ezért aztán gyorsan átveszik azt a véleményt amit a legtöbb helyről hallanak. A folyamat aztán önmagát erősíti, míg végül minden vagy gigaszar lesz vagy gigajó.
    Az ilyen ál-liberális médiák meg ügye nem védik az egyéni véleményt, nem védik a MÁS véleményt, csak akkor ha ez a másság pl a homoszexben nyilvánul meg. De azt meg azért védik mert szexi, pikáns, bulváros.
  • gombabácsi
    #2
    nem láttam még, de a trailerjében több fantázia meg kreativitás van mint a szuperhősfilmekben