Szekeres Viktor

Már nem az Avatar a legnagyobb király - az utolsó hazai rekordot is megdöntötte a Star Wars

Kábé nyolc hét kell ahhoz, hogy az új Star Wars legyen a legnézettebb film itthon a rendszerváltás óta.

A Star Wars: Az ébredő Erő december 18-án kerül bemutatásra itthon, most töltötte nyolcadik hétvégéjét a hazai mozifilmes nézettségi és bevételi toplistán, s nemsokára megdönti a jelenleg fennálló, az Avatar által tartott nézettségi rekordot. A film ugyanis 87 moziban a hétvégén újabb 12 183 embert késztetett jegyvásárlásra, ami 20,6 millió forint bevételt jelentett és negyedik helyezést az aktuális listán.

Ezen eredménnyel vasárnap estére az új Csillagok háborúja-epizód nézettsége 1 199 505-re ugrott, bevétele pedig 1,77 milliárd forint lett. Ezzel pedig a Baljós árnyakat (1,196 millió néző) megelőzve a rendszerváltás óta vezetett örökranglista második helyére ugrott, és hétvégén, de legkésőbb jövő hét elején a jelenleg 1,217 millió nézővel az élen trónoló Avatart is meg fogja előzni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • krisbart #13
    Ehhez csak annyit fűznék hozzá én ugy emlékszem az avatart csak 3D be lehetett nézni szoval innen nézve már rég lenyomta a star wars
  • duke #12
    Lucas azert adta el, a Starwarst a Dizninek, mert nem akarta, hogy az ove maradjon a leggyengebb starwars film. A szamitasa bejott, persze arra azert nyilvan nem szamitott, hogy ekkora fost csinalnak.
  • asgh #11
    Az SW5 (Birodalom visszavág) a legjobb, utána jön az SW4 (az eredeti első), aztán az SW7 (ami kurva jó lett), majd az SW6 (Jedi visszatér), majd nagy szakadék és jön az SW3, SW2, SW1.
  • Zombee #10
    Mondanám, hogy nincs igazad, de ilyen kijelentés után úgy érzem, inkább lemegyek a földszintre a kávéautomatához, veled nem érdemes a témában beszélgetést kezdeményezni.
  • errorista #9
    huh? az 1-3 messze sokkal jobb, mint a 4-6.
    De, ha nem egymáshoz viszonyítjuk őket, akkor az első 3 jó filmnek számít (a többiekhez viszonyítva), a 4-6 meg.. hát, kevésbé.
    Utoljára szerkesztette: errorista, 2016.02.11. 00:34:58
  • NEXUS6 #8
    Én is csak most világosodtam meg!
  • Gauge #7
    Nyilván sokan kíváncsiak voltak, főleg a Lucas-féle előzményfilmek után vágytak végre egy filmre, nem pedig animációra. Ettől még ez film nem jó. Már pedig nem is az, egy kibaszott nagy fos.
  • gombabácsi #6
    az előzmény trilógia brutál jó szerintem
    tudom, tudom, troll vagyok
    aki a 7-es részt kritizálja az troll
    aki az előzmény trilógiát dícséri szintén troll
    XD
  • gombabácsi #5
    hát én hülye az avatart moziban :(
    de voltam hülyébb is, az avengerst is moziban néztem XD
  • Zsoltee_a_bator #4
    Attol is fugg, hogy fizetett-e erte. Vagy az elveszitett ido is nyeresnek szamit? :)