Már nem az Avatar a legnagyobb király - az utolsó hazai rekordot is megdöntötte a Star Wars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ehhez csak annyit fűznék hozzá én ugy emlékszem az avatart csak 3D be lehetett nézni szoval innen nézve már rég lenyomta a star wars
Lucas azert adta el, a Starwarst a Dizninek, mert nem akarta, hogy az ove maradjon a leggyengebb starwars film. A szamitasa bejott, persze arra azert nyilvan nem szamitott, hogy ekkora fost csinalnak.
Az SW5 (Birodalom visszavág) a legjobb, utána jön az SW4 (az eredeti első), aztán az SW7 (ami kurva jó lett), majd az SW6 (Jedi visszatér), majd nagy szakadék és jön az SW3, SW2, SW1.
Mondanám, hogy nincs igazad, de ilyen kijelentés után úgy érzem, inkább lemegyek a földszintre a kávéautomatához, veled nem érdemes a témában beszélgetést kezdeményezni.
huh? az 1-3 messze sokkal jobb, mint a 4-6.
De, ha nem egymáshoz viszonyítjuk őket, akkor az első 3 jó filmnek számít (a többiekhez viszonyítva), a 4-6 meg.. hát, kevésbé.
Utoljára szerkesztette: errorista, 2016.02.11. 00:34:58
De, ha nem egymáshoz viszonyítjuk őket, akkor az első 3 jó filmnek számít (a többiekhez viszonyítva), a 4-6 meg.. hát, kevésbé.
Utoljára szerkesztette: errorista, 2016.02.11. 00:34:58
Kérlek adj zöld plecsnit! Kösz
Én is csak most világosodtam meg! <#hehe>#hehe>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Nyilván sokan kíváncsiak voltak, főleg a Lucas-féle előzményfilmek után vágytak végre egy filmre, nem pedig animációra. Ettől még ez film nem jó. Már pedig nem is az, egy kibaszott nagy fos.
az előzmény trilógia brutál jó szerintem
tudom, tudom, troll vagyok
aki a 7-es részt kritizálja az troll
aki az előzmény trilógiát dícséri szintén troll
XD
tudom, tudom, troll vagyok
aki a 7-es részt kritizálja az troll
aki az előzmény trilógiát dícséri szintén troll
XD
hát én hülye az avatart moziban 😞
de voltam hülyébb is, az avengerst is moziban néztem XD
de voltam hülyébb is, az avengerst is moziban néztem XD
Attol is fugg, hogy fizetett-e erte. Vagy az elveszitett ido is nyeresnek szamit? 😊
A poén az, hogy mindkettőt megnézted, szóval ők nyertek.
Hát ja.
Én azért az Avatárra szavazok. De a SW csak és kizárólag azért jobb, mert Lucas csinált 3 igazán borzalmas előzmény trilógiát, és az eredetit is elkezdte utólag teletömködni gumubáboknak kinéző CGI lényekkel, és az előzményeknél azért minimálisan jobb volt.
Én azért az Avatárra szavazok. De a SW csak és kizárólag azért jobb, mert Lucas csinált 3 igazán borzalmas előzmény trilógiát, és az eredetit is elkezdte utólag teletömködni gumubáboknak kinéző CGI lényekkel, és az előzményeknél azért minimálisan jobb volt.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
hirtelen nem tudom eldönteni hogy az avatar vagy az sw7 volt a rosszabb 😄