Szekeres Viktor

Hihetetlen, de Tini nindzsa teknőcök 2 jó lesz - itt az új előzetes

Röhej, de a TMNT2 még mindig előfordulhat, hogy jól sül el.

Amerikában magyar idő szerint hétfőn, fél órával éjfél után vette kezdetét az NFL, az amerikai futball bajnokság nagydöntője, a Super Bowl. Ahogy az lenni szokott, a Super Bowl alatt félpercenként hatalmas összegekért, idén körülbelül 5 millió dollárért vásárolhattak reklámot a hirdetők, így legtöbben igazán igyekeztek kitenni magukért. Legkönnyebb dolga persze a filmek és tévésorozatok gyártóinak volt, hiszen általában nem külön forgattak le egy-egy költséges szpotot, hanem a meglévő anyagokból vágtak össze.


Casey Jones, valamint Bebop és Rocksteady is bevetésre kész a Tini Nindzsa Teknőcök folytatásában, a Tini Nindzsa Teknőcök: Elő az árnyékból (Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows) című filmben - és erről tanúskodik a fenti, amerikai focis eseményre gyártott trailer is. A TMNT 2 Amerikában június harmadikán fog bemutatásra kerülni, és a négy főszereplőn kívül Megan Fox és Will Arnett, valamint William Fichtner is vissza fog térni benne, és láthatjuk ismét Shreddert is, azonban már más fogja játszani. Míg az első ("újkori") filmben epizódban Tohoru Maszamune alakíthatta a fő rosszfiút, Zúzót, addig a folytatásban már Brian Tee rosszalkodhat.

Melléjük újonnan pedig Stephen Amell érkezik, aki a maszkos Casey Jonest játszhatja, valamint a Baxter Stockmant alakító Tyler Perry. Fontos változás még, hogy ezt a részt Jonathan Liebesman helyett már David Green rendezi, aki a Felettünk a Földet készítette el legutóbb.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tibisan #3
    "Röhej, de a TMNT2 még mindig előfordulhat, hogy jól sül el."
    már az első mondattól hanyattba..za az ember magát..
    komolyan ..látta a kedves cikkíró az első részt ?
    mert az a tavalyi nyár egyik sikerfilmje volt , anyagi és nézettség szempontjából is , ami adja hogy van egy célközönség ( mint én is ), akinek "röhej" ám , de kelleni fog ez a folytatás, ami már az első trailer után is eladta nekem a filmet
  • Zombee #2
    Egy jó film után még mindig jöhet egy szar. :)
    Én komolyan meglepődtem azon, hogy egész jó volt az első rész. Az újban tetszik Beebop és Rocksteady külsőre, remélem Zúzón is alakítanak. Krangra kíváncsi leszek, a teste az jónak tűnik. Már csak a filmnek kell jónak lennie. Egy dolgot rontottak el az elsőben, de azt nagyon: az eredettörténetet.
  • grebber #1
    Az 1 is jó volt szóval semmi hihetetlen nincs ebben.