Szekeres Viktor

Sírva röhögős előzetest kapott a nyár legidiótább komédiája - a hazai siker garantált?

Megvan az új sikerkomédia itthon?

Viszonylag kis kockázattal meg lehet jósolni a Mike and Dave Need Wedding Dates hazai sikerét, mert az elmúlt években az efféle vonalat képviselő komédiák szinte kivétel nélkül jól szerepeltek nálunk. Az "efféle vonal" kitételt pedig az alant látható előzetes mutatja be. Gondot mindössze az okozhat a feltételezett siker kapcsán, hogy a főszereplők között még véletlenül sincsenek különösen nagynak számító nevek. (De legalább mindegyik színész ismerős lehet a közelmúlt egy-egy sikeres vígjátékából.)


Az Amerikában július nyolcadikán bemutatásra kerülő komédia (a hazai premier dátuma még nem ismert) a 20th Century Fox és a Chernin Entertainment gyártásában készült, a főbb szerepekben pedig olyan színészeket láthatunk, mint Zac Efron, Anna Kendrick, Adam DeVine és Aubrey Plaza, valamint Stephen Root. A filmet Jake Szymanski rendezte, aki korábban tévés (Saturday Night Live), illetve webes produkciókat (Funny or Die) dirigált. A forgatókönyvet Andrew J. Cohen és Brendan O’Brien írta.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #6
    Gondolom meglepetésként ér, de megint csak annyi értelme volt a hsz-ednek, hogy leoltottál valakit...
  • grizzly21 #5
    Igen, de ezzel egy hiroldal rontja a szavahihetoseget, lehet hogy ezzel a cikkel forgalmat general, de en pl emiatt nem nagyon fogok tobbszor rakattintani hasonlo cikkekre itt, mert tenyleg nagyon gyenge a trailer.

    Mellesleg mi lett volna, ha az lett volna a cim, hogy gyenge lesz ez a vigjatek? Akkor nem tevesztenek meg senkit es ugy is erdekelt volna nehany embert.
  • Montanosz #4
    ez egy baromság szellemi fogyatékosoknak, nem tudom a cikk írója vajon látott legalább egy büszkeség és balítéletet vagy hasonlo filmet?
    legalább.....
  • zetortraktor #3
    Ez most komoly? Viccen kívül, benned ez felmerült? Oké, van, aki most ismerkedik a nettel, de ne legyünk már ennyire kezdők. A cím azért az, ami, hogy megnézd az előzetest, semmi másért. És megnézted. Plusz ezzel még egyesek "ez nem is vicces/félelmetes/rossz/közepes" kommentjeit is kiváltják. És te még ezt is beszoptad. Tippre meg sem nézik az előzeteseket, csak lövik ki ide.

    Mondjuk a "senki más sem" megjegyzésből kiindulva nem is csodálkozom a kommenten. Az, hogy feltételezed, hogy mindenki úgy reagálna, mint te, nagyon cuki.
  • Dewri #2
    Nyilván nagyon alacsony a cikkíró ingerküszöbe, ezért ő ezen már sírva röhög. Mondjuk senki más nem...
    Utoljára szerkesztette: Dewri, 2016.02.15. 02:46:26
  • kabulos #1
    Sírva röhögős?