Szekeres Viktor

Röhögős Star Wars-paródia előzetes érkezett

A Star Warst parodizálja ki a Sisters új videója.

A Universal Pictures az év végét az Amy Poehler és Tina Fey főszereplésével készített, Sisters című komédiával kívánja emlékezetessé tenni. A film különlegessége, hogy az amerikai premierje egy napon lesz az új Star Wars-mozifilmével, Az ébredő Erővel, s talán ennek is köszönhető, hogy a filmhez készült legújabb reklámanyag korábbi SW-előzeteseket figuráz ki.


Poehler és Fey mellett még Maya Rudolph, Ike Barinholtz, John Leguizamo, Dianne Wiest, John Cena és James Brolin kap kiemelt szerepet a komédiában, amit az a Jason Moore rendezett, aki nemrég a Tökéletes hanggal aratott nagy sikert a mozikban. A történet, miképp az a címből is kiderül, két lánytestvérről szól, akik eltávolodtak egymástól, de egy nagy ismét találkoznak, ugyanis szüleik eladják házukat, s szólnak gyermekeiknek, hogy kiüríthetik egykori gyerekszobáikat. Az eseményt pedig egy nagy, középiskolás bulikra hajazó rendezvénnyel ünnepelik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • oritomi #4
    ennek annyi köze a star warshoz mint a réten legelő tehénnek...szomorú ha már valamit ezzel kell eladni
  • Wittgen #3
    Amy Poehler és Tina Fey két oltári jó milf, akiket nem hajtanék el magamtól, azonban ez a szösszenet elég gyenge lett, egyedül csak az angol akcentuson mosolyodtam el kicsit.
  • Hedgehunter #2
    Egyszeuen fos a cikkel egyutt....
  • ostoros #1
    Kurvára nem vicces.