Szekeres Viktor

A beavatott 3: itt a legújabb előzetes

Még mindig lehetséges új jeleneteket megmutatni A beavatott 3-ból, anélkül, hogy ordasat spoilereznének.

Őszinte meglepetésünkre egy nem túlságosan repetitív előzetes érkezett A beavatott-sorozat: A hűséges (The Divergent Series: Allegiant) című ifjúsági regényadaptációhoz, melyet ismét Robert Schwentke rendezett, akárcsak a második epizódot. A Lionsgate által gyártott film amerikai premierjére március 18-án fog sor kerülni, a magyar bemutató pedig elvileg március 17-én lesz.

** A Veronica Roth bestsellere alapján készített film új részére természetesen visszatérnek a korábbi epizódok (még életben lévő) karakterei, illetve az őket alakító színészek: Shailene Woodley, Theo James, Octavia Spencer és Naomi Watts, valamint Ray Stevenson, Zoë Kravitz, Miles Teller, Ansel Elgort, Maggie Q, Keiynan Lonsdale, Mekhi Phifer, Daniel Dae Kim és Jonny Weston. Új szereplőként a harmadik és a negyedik részhez csatlakozik Jeff Daniels, Nadia Hilker és Bill Skarsgard.

A forgalmazó hivatalos leírása a filmről a következő: "A LÁZADÓ megrázó leleplezéseit követően Tris és Négyes elhagyják az egyetlen várost, amelyet valaha ismertek. Chicago falain túl könyörtelen harc veszi kezdetét, amely az egész emberiséget veszélyezteti. A vakmerő párosnak el kell döntenie, kiben bízhatnak, Trisnek pedig ki kell állnia a bátorság, a hűség, az áldozatkészség és a szeretet próbatételét."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Dewri #1
    Az első rész még jó volt. De már a másodikon akkorát csavartak a könyvhöz képest, hogy gyakorlatilag már csak egy minimális rész volt felismerhető. E trailer alapján pedig a harmadik filmnek egyáltalán semmiféle köze nem lesz a könyvszériához...

    Ennek fényében én az író helyében tiltakoznék amiatt, hogy minden résznél oda van írva, hogy "a könyv alapján", mert ez már messze nem a könyv, maximum a karakterek nevei stimmelnek még (kb olyan, mint a Sam Raimi féle Pókember filmek voltak, ott is csak a karakternevek voltak a képregényből, semmi más köze nem volt hozzá...).
    Utoljára szerkesztette: Dewri, 2016.02.11. 15:46:04