Ötvös Tibor

Már a neten az Aljas nyolcas


Tarantino mozija, az Aljas nyolcas már fel is került a torrent-oldalakra, méghozzá dvd-minőségben.

Valószínű Quentin Tarantino már a falat kaparja mérgében, hiszen nem elég, hogy az eredeti premier helyszínt nem tudhatja magáénak az Aljas nyolcas kapcsán (a Star Wars: Az ébredő Erő lefoglalt mindent szinte), de ráadásul az egyik Akadémia-tagnak címzett kópia is felkerült a netre. Az ilyen változatok ráadásul dvd-minőségűek, mindössze egy jelzés látható az egyik sarokban illetve alkalmanként feljön a felirat, hogy "ez nem egy terjesztésre készült példány", de ennyi az összes negatívum.

Emlékezetes az Expendables 3 esete, mikor szintén valami hasonló történt. Most azonban az FBI nyomozásának köszönhetően kiderült, hogy az Alcon vezetője, Andrew A. Kosove példánya került illetéktelen kezekbe. Az eddig kiderített részletek alapján egy asszisztense átvette a lemezt majd pár órával később fel is került a torrent-oldalakra. Kosove természetesen tagadja, hogy egyáltalán megérintette a lemezt és nyilatkozata alapján mindenben közreműködik a hatóságokkal.

Az Aljas nyolcas már indulásakor is komoly vitákat okozott, hiszen tavaly januárban felkerült a netre a teljes forgatókönyv és ekkor Tarantino még úgy nyilatkozott, hogy nem is rendezi meg a filmet. A filmet egyébként az első nap nagyjából 800 ezren töltötték le. Most már csak az a kérdés, hogy a többi, Kosove-hoz eljuttatott film is felkerül a netre (A visszatérő, Joy, Steve Jobs, Brooklyn, Room és Carol) vagy ezek megúszták a dolgot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • oritomi #6
    Érdekes hogy amikor megjelentek a negatív kritikák,hogy mekkora csalódás a film akkor véletlenül megjelenik a kiszivárogtatott dvd kóia.Csak hogy legyen mire fogni a bukást? A'lá feláldozhatók 3...
  • Zombee #5
    Ezeket valószínűleg már azelőtt lemásolja valaki, hogy a postára feladnák. Nem hiszem, hogy egy akadémiai tag vagy közeli munkatársa bevállalná a lebukás kockázatát a semmiért. Amerikában ilyenért lazán ugrik a tagság és az állás, és utána legfeljebb utcaseprő lehet belőle. Magyarországgal ellentétben, ahol kormányszóvivő vagy miniszter.

    Tarantinonak nincs szerencséje ezzel a filmmel, mindenesetre moziban nézzük majd meg.
  • Dynamic #4
    A Creed, a Revenant (és még egy rakás 1-2 hetes premier film) is fent van. Nem értem, miért csak ez a film van kiemelve.
  • sirdond #3
    nincs itt semmi kérdés, napok óta fent van az összes olyan film, amit az akadémiai vetítésre szántak.
  • paby88 #2
    felirat van már?
  • gothmog #1
    Én a Tarantino helyében bebüntetém ezeket a tetves kalóz Akadémia tagokat, ne láthassák a filmeket, csak két héttel a premier után. Majd megtanulnák, hol a helyük. A szemét bűnöző bandája...