Szekeres Viktor

Megvan az új Alien-film főszereplője

Katherine Waterston lesz új Ripley?

Deadline értesülései szerint Katherine Waterston lett a női főszereplője az Alien: Covenantnek, akit nemsokára a Steve Jobs-ban is láthatunk. Mint ismeretes, a 20th Century Fox nemrég hivatalosan is bejelentette a Prometheus folytatásának címét és szinopszisát, és ez a film lesz az Alien: Covenant, aminek a forgatása februárban kezdődik Ausztráliában, és 16 héten át fog tartani. A tervek szerint az amerikai premierjére 2017. október hatodikán kerülne sor, abban az időben, amikor a Gravitáció, illetve a Mentőexpedíció is sikert aratott.

A filmet természetesen ismét csak Ridley Scott fogja rendezni, a története pedig szoros kapcsolatban fog állni az 1979-es A nyolcadik utas: a Haláléval (Alien). A helyszíne egy elhagyott bolygó lesz a galaxis egy távoli sarkában, melyet a Covenant nevű gyarmatosító űrhajó fedez fel, s melyet első pillantásra paradicsomnak vélnek. Azonban a valóságban egy sötét és veszélyes világról van szó, melynek egyetlen lakója egy David nevű android (Michael Fassbender), a Prometheus-expedíció túlélője.

A további szereplők névsora egyelőre még nem ismert, a rendező mindössze azt erősítette meg, hogy Noomi Rapace (Elizabeth Shaw) csak nagyon röviden bukkan fel a filmben, melynek forgatókönyvét Jack Paglen (Transzcendens) és Michael Green (Zöld Lámpás) írta.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #6
    "A helyszíne egy elhagyott bolygó lesz a galaxis egy távoli sarkában, melyet a Covenant nevű gyarmatosító űrhajó fedez fel, s melyet első pillantásra paradicsomnak vélnek."

    És ez hogy fér bele az eddigi Ripley sztoriba? Sehogy...
  • Ragnaar #5
    A Prometheus előtt hangsúlyozták, hogy a Prometheus nem kifejeztten Alien előzmény film. Mostanra viszont Alien: Covenant címmel fut a következő film a Prometheus 2 Paradise Lost helyett. Azért valószínűleg jobban járunk, ha a filmnek sok köze nem lesz a Prometheushoz. (Bár az említett írók azért nem feltétlenül garancia egy jobb filmre..)


    Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.12.21. 13:23:32
  • kalapos01 #4
  • Bulics #3
    Ajjaj... Azért a Transzcendens és a Zöld lámpás nem tűnik jó referenciának..
  • arty #2
    sghu...
  • KoLaMan #1
    Grat!
    Sikerült egy olyan Katherine Waterston képet találni, hogy még véletlenül se lehessen felismerni...