Szekeres Viktor

Mozifilmben csap össze a Kör és az Átok hosszú hajú kísértet kislánya - itt az előzetes

Freddy és Jason után Sadako és Kayako is összecsap egymással.

A kör (The Ring / Ringu) és Az átok (The Grudge / Ju-on) mind Ázsiában, mind Amerikában nagyon népszerű filmek voltak, és több folytatást is megértek, sőt, egy új filmes stílust teremtettek, vagy legalábbis a sikerük után egyre többször bukkantak fel horrorokban olyan, hosszú hajú kislányok, mint Sadako vagy Kayako. Tavaly április elsejére készült is egy poénelőzetes, melyben a két film gonoszát engedik össze, pár napja pedig megdöbbenve vettük észre, hogy valakinek annyira bejött az ötlet, hogy valóban filmet kerekített köréje.


A fent látható előzeteshez tartozó filmet, a Sadako Vs. Kayakót a Kadokawa és az NBC Universal Japan gyártotta, a filmet Kōji Shiraishi rendezte, aki igencsak járatos a műfajban, azonban nagy sikereket eddig nem tett le az asztalra, hacsak az Ada 1-2, illetve a Tekateke 1-2 nem tekinthető annak. A főszereplő Mizuki Yamamoto, ő az, aki a két szellem közé kerül valamiképp, de ennek a módját még nem tudjuk. A premierre pedig júniusban kerül sor Japánban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Bokafix2 #3
    Na és mi lesz az összecsapás tétje? Meg hogy lesz, egyik kinyírja a másikat? De hogy? Ennél is jobban mit ahogy már ki vannak? Túl sok értelme nincs.
  • Ragnaar #2

    Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.12.19. 18:25:17
  • kissssss #1
    facepalm....