Szekeres Viktor

Itt a Cowboyok a dinoszauruszok ellen előzetese

Ezúttal pár cowboy veszi fel a harcot a dinoszauruszokkal.

A napokban jelent meg Blu-rayen a Cowboys vs Dinosaurs, melynek közeleg már a magyar premierje is, így ennek apropójából érdemes jeleznünk a film létezését a műfaj zsé-szörnyhorror műfaj rajongói számára, hiszen annak idején a májusi premier nem kapott túlságosan nagy visszhangot. A lenti előzetesből kiderül, hogy a jelenben játszódó történet igen vékony, egy föld alatti robbantás hatására másznak elő a dinoszauruszok, s kezdenek el terrorizálni egy várost, s mindössze pár cowboy veszi fel ellenük a kesztyűt.


A filmet az az Ari Novak rendezte Anthony Fankhauser és Rafael Jordan forgatókönyvéből, akinek érdekes módon ez az első komolyabb munkája, bár korábban a Jurassic Attack producereként már szerzett tapasztalatot az őskori lényekkel kapcsolatban. A forgatókönyvírókra azonban ezúttal nyugodtan hagyatkozhatott, hiszen ők producerként olyan filmeken dolgoztak, mint a Kétfejű cápa, a Homokcápák, a Poseidon Rex, a Gyilkos cápa vs. óriáspolip és a Lavalantula. A filmben szereplő színészek zöme természetesen ismeretlen, a kötelező öreg róka ezúttal Eric Roberts.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • wraithLord #5
    A készítők túl sok Ice Age 3-at néztek... :D

    Legalább, nem olyan szarul van megcsinálva, mint a Jurassic City. Legalábbis úgy tűnik. Bár Ray Wise jobban tetszett ismerős arcnak a filmben, mint Eric Roberts. :D
  • Vata111 #4
    Helyette néger fekete afro-amerikai a kofic. Éppen gyakorolja a helyes félkezes tartást az AK-val. Jó lesz ez :-)
  • kiralysanyi #3
    Lehetnének mondjuk zombik a cowboyok, nem tudom hogy maradhatott ki egy ekkora ziccer...
  • Ragnaar #2
    Bruahhahah ZS a köbön.
    Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.10.29. 11:01:36
  • zsozso29 #1
    ez nagyon vicces meg kell nézni