Szekeres Viktor

Agyament és ritka látványos lett a Tini Nindzsa Teknőcök 2 előzetese

A csalódást keltő első TMNT után a második rész még jól is elsülhet.

Casey Jones, valamint Bebop és Rocksteady is feltűnik a Tini Nindzsa Teknőcök folytatásának, a hivatalos magyar címmel még nem rendelkező Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows első előzetesébe. És ennyi minden bizonnyal elég is lenne egy rajongónak, de ha az ismert szereplőket nem nézzük, akkor is kijelenthető, hogy bizony ez a trailer sokkal jobb színben tünteti fel a filmet, mint az első epizódot annak bármelyik előzetese.


A TMNT 2 Amerikában június harmadikán fog bemutatásra kerülni, és a négy főszereplőn kívül Megan Fox és Will Arnett, valamint William Fichtner is vissza fog térni benne, és láthatjuk ismét Shreddert is, azonban már más fogja játszani. Míg az első ("újkori") filmben epizódban Tohoru Maszamune alakíthatta a fő rosszfiút, Zúzót, addig a folytatásban már Brian Tee rosszalkodhat. Újonnan pedig Stephen Amell érkezik, aki a maszkos Casey Jonest játszhatja, valamint a Baxter Stockmant alakító Tyler Perry. Fontos változás még, hogy ezt a részt Jonathan Liebesman helyett már David Green rendezi, aki a Felettünk a Földet készítette el legutóbb.

Érdekesség, hogy Shredder karakterét eredetileg William Fichtner játszotta, csak éppen a készítők utólag úgy határoztak, hogy mégse Eric Sacksből legyen Zúzó, így az újraforgatásokra szerződtették Maszamunét, aki nulla mozgástérrel, meglehetősen jellegtelen karaktert kapott. A váltás és a túlnyomó részt negatív kritikák azonban nem befolyásolták a film sikerét, a TMNT világszerte 485 millió dollárt termelt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)