Szekeres Viktor

Pár nap és láthatjuk teljes egészében az év legjobb magyar tévésorozatát

Nem kell a tévés sugárzásra várni az Aranyélet rajongóinak.

Az HBO némiképp szokatlan húzással az Aranyélet november eleji premierjének napján egyszerre négy epizódot is elérhetővé tett a sorozatból az HBO GO felhasználó számára, azzal párhuzamosan, hogy akciósan a nem HBO-előfizetők számára is elérhetővé tette 30 napig a streamszolgáltatást. A csatorna most ismét az HBO GO-sok kedvében akar járni, ugyanis a sorozat első szezonjának utolsó négy részét már december 6-tól megtekinthetik azok, akik az HBO GO felhasználói.

A remek kritikákat begyűjtő Aranyéletet Dyga Zsombor és Mátyássy Áron rendezte, főszereplői pedig Ónodi Eszter, Thuróczy Szabolcs, Döbrösi Laura és Olasz Renátó, a kisebb szerepekben pedig olyan színészek láthatók, mint Anger Zsolt, Lengyel Tamás, Mészáros Béla, Vándor Éva és Lukács Sándor. A sorozat forgatókönyvét Krigler Gábor, az HBO forgatókönyv-fejlesztési producerének vezetésével Tasnádi István, a Terápia vezető forgatókönyvírója, Zomborácz Virág, az Utóélet rendezője, valamint Bárány Márton írta.

A sorozat egyébként egy krimibe oltott családi dráma, aminek középpontjában egy kívülről idillinek tűnő família áll, melyről kiderül: a látszat náluk nem csupán néha csal. A Thuróczy Szabolcs által megformált apa, Miklósi Attila bűncselekményekből tartja el a családot, de egyre többször érzi, hogy tisztességes útra kellene térni, és megpróbál kitörni a hazugság és csalás világából. A feleség, Janka, akit Ónodi Eszter alakít, a társadalmi ranglétrán szeretne feljebb jutni, hogy látszat-életük még tökéletesebbnek tűnjön, a kamaszkorú gyerekek pedig kezdik sejteni, hogy milyen éles ellentétben áll egymással az, amit a szüleik mondanak nekik a tisztességről és a jó erkölcsről, és amit valójában tesznek. Egyszer csak azonban elkezd minden összedőlni, és ez az aranyélet egyik pillanatról a másikra nagyon kegyetlenné válik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!