Szekeres Viktor

Magyarországon forgatják 2017 legjobban várt scifijét

Itthon fogják forgatni a Szárnyas fejvadász 2-t.

2016 nyarán kezdik el forgatni a Szárnyas fejvadász második részét, a munkálatok egy része Kínában fog zajlani, egy másik része pedig Magyarországon, közelebbről a Korda stúdióban, ahol például Ridley Scott is forgatta a Mentőexpedíciót. Ez azt jelenti, hogy olyan színészeket fogadhatunk itthon, min Harrison Ford és Ryan Gosling. A filmet az a Roger Deakins fényképezi, aki az elmúlt években olyan alkotások operatőre volt, mint A félszemű, a 007 - Skyfall vagy a Nem vénnek való vidék, ráadásul a 2013-as Fogságban és az idén bemutatásra kerülő Sicario után ismét együtt fog dolgozni Dennis Villeneuve rendezővel, akit a filmet készítő Alcon Entertainment már korábban szerződtetett.

A film forgatókönyvét Hampton Fancher, a 82-es adaptáció egyik írója, valamint Michael Green készítik előbbi és Ridley Scott ötlete alapján. A történet, bár annak konkrét részletei nem ismertek, az eredeti film zárása után több évtizeddel játszódik majd. A forgatási időszak alapján biztosra vehető, hogy a kész filmet leghamarabb csak 2017-ben láthatjuk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • drsx #5
    Csak nehogy lefoglaljak az urhajokat, mint Brad Pitt kellekpuskait... ;)

  • NullZ3r0 #4
    Akkor ebben is fognak magyarul beszélni, mint az első részben?
  • Alexease #3
    A Star Wars a tudomanyos–fantasztikus parosbol max a fantasztikusba fer bele, de az a resze is kerdeses;) Talan ha nagyon jol sikerul, akkor "fantasztikus" lesz a film;)
    Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.11.29. 16:34:45
  • Cefet #2
    :)
  • szomferi #1
    2017 legjobban várt sci-fije a Star Wars VIII lesz, csak mondom