Szekeres Viktor

Val Kilmer visszatér a Top Gun 2-be

Val Kilmer rögtön bólintott a Top Gun 2-re.

Val Kilmer a Facebook oldalán erősítette meg, hogy szerepelni fog a Top Gun folytatásában. A színész megírta, hogy felajánlották neki ismét Iceman szerepét, ő pedig azonnal, a forgatókönyv ismerete nélkül bólintott rá, márpedig ilyen lehetőség nagyon ritkán adódott eddig életében. Tony Scott 1986-os akciófilmjének folytatását már jó ideje tervezik Hollywoodban, állítólag Tom Cruise-t is érdekli a visszatérés, azonban egyelőre még nem került sor szerződéskötésre. Sőt, halála előtt Scottot is érdekelte volna a film rendezése.

Jerry Bruckheimer, a producer elmondta, hogy a Top Gun második részének története a pilóta nélküli drónok körül forogna, tehát egy olyan világban játszódna, ahol a vadászrepülőgépeket vezetők katonák a kispadra szorulnak, de természetesen Maverick meg fogja mutatni, hogy a pilóták sosem válhatnak feleslegessé. A forgatókönyv legutóbbi változatát Justin Marks adta le, a korábbit pedig Peter Craig írta.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • sirpalee #9
    Top Gun-ban meg attól kerülgethetne a frász, ahogy lövöldöznek egymásra. Vagy millió más dologtól. :)
    Utoljára szerkesztette: sirpalee, 2015.11.19. 23:11:20
  • molnibalage83 #8
    Nézd meg az összes repülős filmet, ahol CGI-t használnak. Halá gagyi a látvány még ma is ahhoz képest, hogy mit meg csinálnak egyes filmekben más téren. Az, hogy a repülőgép hogyan mozog arról inkább ne is beszéljünk, mert sokoszor a frász kerülget....

    A speciális effekteket is modellekkel csinálta meg anno a TG és az ellen fény alkalmazásával és más trükkökkel olyan lett a végerdmény, hogy még mai szemmel is kurva jó ránézni.
  • kalapos01 #7
    Látod, én ilyesmiről, nem tudok, mert nem olvasok bulvárt. Nyilván, akinek ez a napi betevője, az ilyesmiket ír. De miből áll elsőkézből tájékozódni? Mit mondjon le, ha ő maga írta a Facebookjára tegnapelőtt, hogy ez van? Persze, hazudhat. De miért gondolja bárki is, hogy ha valamit a Blikk megszimatol, akkor az úgy is van? Komolyan, ha lenne valami forrás a Blikk-információ helyett...
  • AZUL #6
    máshol is írtak róla már... mármint hoyg gégerákja van... hoyg lemondta e nem tudni, de ha az igaz nehezen hiszem énis hoyg résztvesz a majdani forgatásokon ha csak hetei vannak hátra.... gondolom téged is megkell majd tapsolni, ha neadjisten majd a tényleges halálhírét közlik, igaz?
  • sirpalee #5
    Azért a top gun a maga idejében olyan volt mint manapság a Transformers. Sikeres lett pénzügyileg, de eléggé lehúzták a kritikusok... Nem ok nélkül. Gyerekként ezt nem látja még az ember.

    Készültek azért még hasonló témájú, minőségű filmek azóta is. Sőt! Jobbak is.

    A CGI meg mit számít? Akkoriban azért nem volt CGI, mert akkor még nem voltak olyan szinten. Nem véletlen voltak az F-5-ösök migeknek beállítva...
    Utoljára szerkesztette: sirpalee, 2015.11.19. 03:43:59
  • kalapos01 #4
    Van, aki még olvas Blikket és azon belül is a forrás nélküli, Blikk-információs anyagokat? Tapsoljuk meg.
  • AnuluWork #3
    Bezzeg közvetlen utána! :)

    Erre emlékszel?
  • AnuluWork #2
    http://www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/sulyosra-fordult-val-kilmer-allapota-lemondta-a-top-gunt/091xydq
  • molnibalage83 #1
    Előre félek ettől az egésztől... A TG több dolog miatt volt cool bár a története és sokminden elég bugyuta volt, de akkori szemmel ekkor arról ki tudott...? (Vagy akár ma...)

    1. Addig nemigen készült ilyen film.
    2. A kor színvonalán nem volt rossz.
    3. Kis hazánk vs. óóóóóó azok a '80-as évek...
    4. Nem CGI gépek voltak.

    (A készítők egyike egyébként azt mondta, hogy a TG valójában a sportfilmekhez áll a legközelebb...!)

    Na, ez alapján borítékolható, hogy mekkora fos lesz ez. N+1 film kapcsán láttuk, hogy Hollywoodban nincs olyan ember akinek fogalma lenne a CGI-ról és az aerodinamikától kezdve a valódi harci gépekről és azok használatáról.
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.11.18. 17:46:58