Szekeres Viktor

Ők heten esélyesek a Baywatch-mozifilm női főszerepeire

Ők heten lehetnek benne a Baywatch-mozifilmben.

Az már korábban kiderült, hogy a Baywatch című tévésorozat alapján tervezett mozifilm főszereplője Dwayne Johnson lesz, s hozzá csatlakozott idővel Zac Efron is, azonban a női szereplők kiválasztása már jó ideje várat magára. A Deadline most nyilvánosságra hozta 7 színésznő nevét, akik bekerültek a casting folyamatának utolsó körébe. (Arról nem szól a hír, hogy hány szerepért is folyik a küzdelem.): Ashely Benson, Alexandra Daddario, Nina Dobrev, Shelley Hennig, Bianca Santos, Alexandra Shipp, Denyse Tontz.


A tervezett Baywatch-film történetéről, illetve koncepciójáról továbbra sem lehet tudni szinte semmit, csak az biztos, hogy komédia lesz, s meglehetősen különbözni fog a tévésorozattól. A forgatókönyv korábbi verzióját jegyző Jeremy Garelick és Peter Tolan helyét mostanra már Damian Shannon és Mark Swift vette át, s a nagy kérdés, hogy az ő verziójukban is benne marad-e Pamela Anderson és David Hasselhoff karaktere.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Hunter of Deer #4
    Alexandra Daddario-t szivesen bámulnám miközben a parton lassítva fut ;)
  • kalapos01 #3
    "Ezek közül egyiknek sincs nagy melle"

    És ilyenkor bukik le a kamuzó. Persze a Google használata nem mindenkinek egyértelmű, de beégés helyett érdemes használni.
  • Ender Wiggin #2
    Ezek közül egyiknek sincs nagy melle, mindegyik puhatestű és x-lábú és átlagos arcú. Nem Baywatch-anyagok. És még azzal sem lehet menteni őket, hogy nem modellek, hanem színészek. Mert színésznek meg nagyon bénák...
  • Csaba161 #1
    Sajnos a képről nem látszik, de azt választják, akinek legnagyobb a melle...