Szekeres Viktor

Will Smith új filmje, az Agyrázkódás is megkapta az új előzetesét

Még mindig jónak tűnik az Agyrázkódás.

Az új trailernek köszönhetően újabb képsorokat láthatunk az Agyrázkódás (Concussion) című Will Smith-drámából, amiben a színész partnerei Alec Baldwin, Luke Wilson, Gugu Mbatha-Raw, Arliss Howard, Paul Reiser, David Morse és Albert Brooks lesznek. A filmet az a Peter Landesman írta és rendezte, akinek az első filmje a Kennedy-gyilkosságról szóló Félelmetes nap volt, és forgatókönyvíróként tavaly ő jegyezte a Jobb, ha hallgatszot is.


Amerikában a Sony Pictures karácsony napján mutatja be egyik, a díjszezonra szánt filmjét, amely a valós eseményeken alapuló, s melyben Smith a nigériai származású Dr. Bennet Omalu-t alakítja. A törvényszéki idegsebész volt az az orvos, aki először fedezte fel az amerikai foci által okozott agysérülések nyomait a játékosokon, és azért harcolt, hogy erre felhívhassa a közvélemény figyelmét. Ami persze nem nagyon volt ínyére az NFL-nek.

A Concussion magyar premierjéről egyelőre nincs információnk, de az amerikai focis téma miatt lehet, hogy még konkrét díjesélyek esetében sem kap bemutatót, legalábbis a Sandra Bullock főszereplésével készült A szív bajnokai példájából kiindulva.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!