Szekeres Viktor

Végre egy ütős tudományos sorozat

Világhírű filmesek szállnak ringbe a tudományos ismeretterjesztésért.

Ron Howard, Brian Grazer, Adrien Brody és Jason Bateman - csupán néhány név azon filmesek közül, akik a National Geographic Channel új tudományos sorozatát jegyzik. A lenyűgöző innovációk egymást követik napjaink felgyorsult világában, így szinte természetesnek vesszük őket. De vajon milyen hatással lesznek a jelen legígéretesebb találmányai jövőbeli életünkre? És milyen személyes emberi történetek vezettek napjaink páratlan tudományos teljesítményeihez? Az Áttörés a jövőbe című sorozatot november 8-tól vasárnaponként 22 órakor vetíti a NatGeo. A sorozat - ahogy a címe is sugallja -, a legnagyobb jelentőségű újításokat mutatja be, valamint olyan tudósokat, akiknek képzelőtehetsége, elkötelezettsége, önfeláldozása és kitartása nélkül egészen más jövő állna az emberiség előtt.


A sorozat minden része külön témát jár körbe: a hat epizód az emberi aggyal, az emberi élet meghosszabbításával, a vízzel, az energiával, a járványokkal és a kibertechnológiával kapcsolatos legújabb kutatási eredményeket mutatja be. Ugyanakkor a műsor nemcsak tudományról és csúcstechnológiáról szól, hanem megragadó emberi történeteket is elénk tár, bemutatva azoknak a tudósoknak az életét, akiknek a kezében - kis túlzással - gyermekeink jövője van.

Külön érdekesség, hogy a hatrészes sorozat valamennyi epizódját más-más hollywoodi híresség rendezte: Angela Bassett, Peter Berg, Paul Giamatti, Akiva Goldsman, Brett Ratner, és Ron Howard.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!