Szekeres Viktor

Itt az Alice Csodaországban 2 első előzetese

Itthon a nyár első filmje lesz az Alice Tükörországban.

A Disney Twitteren bemutatta az Alice Csodaországban folytatásának, az Alice Tükörországbannak (Through the Looking Glass) az első teaserjét, melyet minden bizonnyal nemsokára, talán éppen a Star Wars: Az ébredő Erő kópiái előtt meg fog érkezni az első előzetese is. Ugyanis mint ismeretes, a visszatérő Mia Wasikowska és Johnny Depp főszereplésével készült filmet 2016. május 27-én mutatja be a stúdió, nálunk pedig a világpremier-embragó miatt június másodikától lesz látható.


A két kiemelt szereplő mellett még olyan színészeket láthatunk a Muppets és a Muppet-krimi: Körözés alatt rendezőjének, James Bobinnak a filmjében, mint Anne Hathaway, Helena Bonham Carter, Rhys Ifans, Matt Lucas, Sacha Baron Cohen, Stephen Fry, Toby Jones, Alan Rickman, Michael Sheen, Timothy Spall, Paul Whitehouse és Barbara Windsor. A folytatás érdekessége, hogy míg a Tim Burton által készített első epizód 90%-át zöld hátterek előtt vették fel, addig most sokkal élőbb, interaktívabb lesz a díszlet.

Persze valószínűleg ez sem lesz elég ahhoz, hogy az előzmény döbbenetesen jó bevételeit reprodukálja a film, hiszen az 2010-ben, az akkor még újdonságnak számító, konvertált 3D-nek és az Avatar sikerének köszönhetően világszerte több, mint 1 milliárd dollár bevételt ért el - 334 milliót Amerikában, míg 691 milliót a világ többi részén.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!