Szekeres Viktor

Megszüntették a Mythbusterst

Véget ér az Állítólag. És nem csak állítólag, hanem biztosan.

14 év után a Discovery Channel bejelentette, hogy megszünteti egykoron zászlóshajónak számító sorozatát, a Mythubusterst, melyet itthon Állítólag címen sugárzott és sugároz a csatorna magyar kistestvére. Mindez persze nem jelenti azt, hogy nem látunk már több epizódot, hiszen korábban már berendelésre került egy szezon, amivel januárban búcsúznak el a készítők a rajongóktól, Adam Savage-dzsel és Jamie Hynemannel az élükön.

Savage és Hyneman munkakapcsolata a Mythbusters megszüntetését követően sem szakad meg, hiszen a duó jelenleg executive producerként egy tévésorozat tervén dolgozik. Az egyelőre még cím nélküli pilot szkriptjét a CBS berendelésére készíti Lilla és Nora Zuckerman, és a történet a Mythbusters-duó valós életbeli tapasztalatait használná fel. Benne a CIA két hollywoodi különleges effektekkel foglalkozó szakembert alkalmazna, hogy mindenféle lehetetlen küldetéseket oldjon meg velük.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • lwb #2
    Már csak az a kérdés, hogy a cikkhez miért a Költöztetők egyik sztárjával közös képet raktatok be Adam Savage-dzsel. Mert ez nem Jaime Hyneman a képen Adam mellett..
  • KRTuning #1
    Valamiért a trükkös halál sorozat ugrott be...