Szekeres Viktor

Megvan az amerikai, élőszereplős Death Note-film főszereplője

Alakul a Halállista.

Pár hónapja derült ki, hogy az amerikai élőszereplős Death Note-mozifilmet az az Adam Wingard rendezheti, aki többek között a You're Nexttel és a The Guesttel tette le a névjegyét Hollywoodban - itthon sajnos egyik munkája sem jelent meg forgalmazásban. Az ő színre lépésével kezdődött meg a forgatókönyv komolyabb fejlesztése, s ez olyannyira jól haladhat, hogy már a tervezett film főszereplőjét is kiválasztották, legalábbis a Variety értesülései szerint. Ő pedig nem más lett, mint Nat Wolff.

Nat Wolffot pont a múlt héten nálunk is bemutatott A kezdőben láthattuk legutóbb, de szerepelt a Papírvárosokban és a Csillagainkban a hiba című regényadaptációkban is. A tervek szerint az új Halállista-filmet valamikor tavasszal kezdik el forgatni Jeremy Slater szkripje alapján. Az, hogy mikor kerülhet sor a premierjére, egyelőre még nem ismert, de nem valószínű, hogy a bemutató 2017 előtt meglenne.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Cyberdog #4
    Amerikát ismerve, egy egysíkú, lebutított sztorit kapunk, hogy az átlag amerikai néző is értse. Az eredeti történet béta tesztjét. :D
  • Dewri #3
    Hát ez a figura pont egyáltalán nem illik Light szerepére szerintem... Azért kíváncsi leszek mit hoznak ki belőle a mostanában oly sok "csodásan" sikerült képregény és regényadaptáció után...
  • Yagami #2
    Én nem is mondok inkább semmit, régóta féltem ettől a pillanattól (még jó sok évvel ezelőtt lehetett már olvasni a projektről ugye).
    Legfeljebb elő kell vennem majd a halállistámat :)
    Utoljára szerkesztette: Yagami, 2015.10.01. 02:06:27
  • Cyberdog #1
    Ajjaj! Az amerikaiak lecsaptak rá... Mi lesz ebből?? :O Már előre félek tőle!