Szekeres Viktor

Itt a 12 menet 3 előzetese

A 12 menet-sorozat harmadik része egy új pankrátorral és újabb 12 feladattal csábítja a rajongókat.

Ma már furán hangozhat, de 2009-ben még mozis premiert kapott a 12 menet (12 Rounds) című akciófilm, melyben a John Cena által alakított rendőrnek 12 halálveszélyes feladatot kell végrehajtania. A 2013-as, szigorúan lakossági forgalmazásra készült folytatásnak, a Megint 12 menetnek (12 Rounds: Reloaded) már Randy Orton volt a főszereplője - ő egy mentős volt, aki 12 feladatot kapott. Mivel a harmadik részt a Lionsgate mellett ismét a WWE Films készíti, ezért a főszereplő ismét egy pankrátor lesz.


Ezúttal Dean Ambrose kapta a főszerepet, aki társa halálát követően szüneteltette munkáját, de úgy dönt, hogy visszatér az állományba. Kisvártatva rájön, hogy pár munkatársa rá akar verni egy gyilkosságot és úgy döntött, hogy leleplezi ezeket a korrupt rendőröket. A film koncepciója ezúttal változik, ugyanis a 12 Rounds 3: Lockdown inkább lesz egy Die Hard-szerű alkotás, ahol a "round" szó ezúttal nem menetet, hanem töltényt jelent, ennyi áll ugyanis a főhős rendelkezésére, hogy kijusson a lezárt rendőrségi épületből.

Ambrose mellett még szerepelni fog a leginkább DVD-n és digitális formában kiadásra kerülő filmben Roger Cross, Daniel Cudmore, Lochlyn Munro, Ty Olsson és Sarah Smyth. A filmet Stephen Reynolds rendezte és szeptember 11-től lesz látható, a VOD-formátum mellett nagyon kevés moziban is bemutatják.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!