Szekeres Viktor

Bill Murray is benne lesz az új Szellemirtókban - képi bizonyíték

De Peter Venkman is szerepelni fog a Szellemirtók folytatásában.

Lesifotók tanúsága szerint a hét második felében Bill Murray Bostonba érkezett, ami nem jelenthet mást, mint hogy szerepelni fog az új Szellemirtókban (Ghostbusters), hiszen Paul Feig is ott forgatja a klasszikus természetfölötti komédia folytatását. Azt egyelőre nem tudni, hogy Murray karaktere, Dr. Peter Venkman mekkora szerepet fog kapni az új epizódban, de a korábbi infók szerint Dan Aykroyd is fel fog tűnni benne.

A Szellemirtók jelen állás szerint 2016. július 15-én kerül az amerikai mozikba, főszereplői pedig Kristen Wiig, Kate McKinnon, Melissa McCarthy és Leslie Jones lesznek, valamint Chris Hemsworth. Ha abból indulunk ki, hogy a rendező mostanság nem nagyon tudott hibázni (Koszorúslányok, Női szervek A kém), akkor valószínűleg ez a filmje is kasszasiker lesz, főleg egy ennyire ismert brand mellett.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tinman #7
  • Paddy #6
    Az a baj, hogy egyszerűen nem bírják hálivúdék felfogni, hogy egy film ha eredeti recept alapján lesz sikeres, akkor azon drámaian fordítani-rebootolni elég rizikós. Az F4 például töketlen rendező-író párossal a startnál besült két résszel, a zakó rebootja pedig még annál is jobban, mert szintén szar író-rendező gárdát tudhatott a film magáénak (a néger Fáklyáról nem is beszélve). Nem vagyok nő ellenes - sőt kifejezetten imádom őket, bár ebben az országban már az lesz bűn, ha valaki nem homokos -, még is a szellemirtók kifejezetten férfi főszereplőket igényelnek.
    Utoljára szerkesztette: Paddy, 2015.08.10. 15:00:23
  • Ragnaar #5
    Jah, hogy nem reboot, akkor csak simán kimarad, de legalább nem jár érte a 'Went full retard' achievment.
    Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.08.10. 12:03:52
  • Macropus Rufus #4
    sztem bukás. Első hétvége siker. Aztán ennyi.
    Első hétvégén is csak azért mert sokan a) Szellemirtók név hallatán hiszik, hogy siker lesz és ezért nézik b) kíváncsiak a női irtókra. Viszont az első hét után jönni fognak a kritikák, és ennyi volt a siker. Már nem lesznek annyian kíváncsiak rá.
    Várom már a Szex és New York férfi főszereplős részét, a Gladiátor esetleg a Predátor női verzióját. stb... :)
    Egyébként is: hogy néznek már ki azon a képen a csajok??? Úgy áll rajtuk az a ruha mint tehénen a gatya, különösen igaz ez a kép baloldalán látható nőre... mindha 2-3 számmal nagyobb lenne a ruha rajtuk. Aztán mi ez az idióta, betűröm a nadrágomat már térdnél a bakancsba?
    Nemvárós
  • zetortraktor #3
    Sikert sikerre halmozó rendező, nagyon divatos, sikeres és _kedvelt_ komikusok, erős brand, visszatérő régi karakterek - minden jel arra mutat, hogy kaszálni fog.

    Persze ettől még bukhat, de ha rossz is lenne az előzetes buzz, az érdeklődés és a koncepció akkor is sok nézőt fog hozni.
  • NEOreg3 #2
    megelőlegezek a filmnek egy bukást
  • Jawarider #1
    Vicc lesz ez is
    Utoljára szerkesztette: Jawarider, 2015.08.09. 19:10:34