Szekeres Viktor

Bejelentették a Bad Boys 4 premierjének időpontját

2019-ben láthatjuk a Bad Boys negyedik részét.

A Sony nem kispályázik. A stúdió a botrányos idei éve után, illetve közben úgy döntött, hogy több, mint egy tucat új projektjét nem csak bejelenti, hanem premierdátummal látja el. A listát böngészve a legnagyobb címnek egyértelműen a Bad Boys tűnik, melynek harmadik része a tervek szerint 2017. február 17-én, míg a Bad Boys 4 2019. július harmadikán kerülne bemutatásra. Semmi egyéb információ nem érkezett a filmekről, de a számozás alapján feltételezhetjük, hogy Will Smith és Martin Lawrence is vissza fog térni. (Korábban szó volt arról, hogy Joe Carnahan lenne a rendező, de nem tudni, hogy áll-e még ez a szcenárió.)

Kérdés, hogy a közönséget mennyire fogja érdekelni a moziban évek óta nem látott Martin Lawrence, aki nemrég már tévésorozattal is próbálkozott. Persze filmbéli társa, Will Smith bukásai ellenére még mindig szupersztárnak számít, mint ahogy a Bad Boys cím is jól hangzik, annak ellenére, hogy a sorozat első két része jó régen, 1995-ben és 2003-ban került bemutatásra. Az első epizód 141, a folytatás pedig 273 millió dollárt bevételt termelt világszerte.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • paby88 #5
    előbb a warcraftot éljem meg
  • Jawarider #4
    2019 ? Az még 4 év.....
  • EFRM #3
    a 7et varom
  • Dewri #2
    Csúnya is volna a 2 főhős nélkül egy Bad Boys 3. Na azt biztos nem sokan néznék meg...

    Bár egy olyan világban, ahol egy alkonyat világsiker és a Terminátor "reboot" se bukik meg azonnal, már mindent el tudok képzelni...:(
  • Rita79 #1
    az 5-et is bejelenthetnék akkor már.