Szekeres Viktor

Ilyen lesz az új sportcsatorna, az M4 első heti műsora

Eleinte még ismétlésekkel lesz feltöltve az M4.

Július huszadikán, egy hétfői napon kezdi meg műsorának sugárzását az új, közszolgálati tévécsatorna, a sportokra szakosodott M4, mely a tervek szerint 16 sportág eseményeiről fog tájékoztatást adni. Az M4 Sportról tudni kell, hogy az MTVA szerint még véletlenül sem kíván a jelenleg működő, magyar nyelvű kereskedelmi sportcsatornák (Sport1, Sport2, SportM, SportKlub, Digi Sport 1, Digi Sport 2, Eurosport, Eurosport 2) versenytársa lenni. Éppen ezért terveik között nem is a menő labdarúgó bajnokságok mérkőzéseinek közvetítése szerepel, s nem is az amerikai vagy más nemzetek népszerű sportbajnokságaira akar koncentrálni

Az M4 Sport célkitűzése a 16 kiemelt magyar sportág (asztalitenisz, atlétika, birkózás, evezés, cselgáncs, kajak-kenu, kerékpársport, korcsolyasport, ökölvívás, öttusa, röplabda, sportlövészet, tenisz, torna, úszás, vívás) életének, eseményeinek, továbbá nemzetközi sportesemények (olimpia, világ- és Európa-bajnokságok), a kiemelkedő magyar sportsikerek és sportolók bemutatása, versenyeik, bajnokságaik közvetítése. Ezek mellett pedig a magyar sporttörténet feldolgozását és bemutatását, valamint az utánpótlás-események műsorra tűzését is tervezik.

Az M4 első heti műsortervében rengeteg, korábban a közszolgálati csatornán adott sportközvetítés ismétlését találhatjuk meg (labdarúgó NB1, férfi és női kézilabda bajnoki döntő, tenisz Davis-kupa), de új tartalmak is lesznek. A csatorna közvetíteni fog a strandlabdarúgó vébéről, Portugáliából, kedden és szerdán a foci Bajnokok Ligája selejtezőiről, egy budapesti strandröplabda tornáról és persze lesz rajta F1 is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!