Szekeres Viktor

Megérkezett az év egyik legjobb filmelőzetese

A Tom Hardy főszereplésével készült Legend úgy tűnik, hogy kötelező néznivaló lesz.

Megérkezett a Legend című Tom Hardy-film új előzetese, melyből kiderül, hogy napjaink egyik legmenőbb színésze ezúttal újabb kihívás elé támasztja magát, hiszen kettős szerepben kell domborítania. A Universal Pictures jelen állás szerint Angliában szeptember 11-én mutatja be a Legendet, míg Amerikában október 2-án, igaz első nekifutásra csak limitált kópiaszám mellett, hiszen valljuk meg, hogy a film inkább tűnik igényesnek, mintsem olyannak, ami tömegigényeket elégítene ki.


Hardy mellett még olyan színészeket láthatunk a Legendben, mint Emily Browning, Christopher Eccleston, Taron Egerton, Tara Fitzgerald, Chazz Palminteri és David Thewlis. A filmet az Oscar-díjas Brian Helgeland (Szigorúan bizalmas) rendezte, a történet pedig London leghírhedtebb gengsztereinek, Ronald és Reginald Kraynek a felemelkedéséről és bukásáról szól. Az időpont az 1960-as évek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Blage7 #3
    Nekem speciel semmi bajom nem volt Tom Hardy játékával a harmadik Nolan féle Batman filmben, bár ez azért is lehet, mert sosem merültem el igazán a képregények világában... Ettől függetlenül nekem tetszett, a Mad Max-ben is nagyon jól hozta a figurát, ez a film pedig nálam felkerült a moziban nézős listára, az előzetes alatti zene is rögtön instant kedvenc lett.
    De azért kíváncsi lennék Ender Wiggin véleményére, hogy miért volt a filmtörténet legnagyobb szégyene a Hardy féle Bane?
  • Ender Wiggin #2
    Ne is mondd. Hardy (és Nolan) Bane-je a filmtörténet legnagyobb szégyene...
  • Yagami #1
    Áhhá! Szóval összeszorított fogakkal és vicsorgó arccal adta elő Bane hangját anno az egyértelmű digitális mutáláson kívül. Egyébként ez a "kétTomHardy"-s felállás (így trailer alapján) nagyon nem jön át. Aztán majd kiderül mit hoz(ott) ki a két szerepből. Mindenesetre ez a film felkeltette az érdeklődésemet, bár nem moziban nézős számomra.