Szekeres Viktor

A Ted 2 az első résznél is gyengébb lett

A kritikusoknak kevésbé jött be a második Ted, mint az első, és a nézőket sem érdekelte annyira.

Amerikában pénteken mutatták be a mozikban a Ted második részét, mely a kritikák alapján nem éri el az első epizód minőségét. Hírünk írásának pillanatában 108 hivatalos kritikusi véleményt listáz a RottenTomatoes elnevezésű, kritikaösszesítő oldal, s ezen recenziók közül 50 lett pozitív, 58 pedig negatív, ami 46%-os mutatót jelent Seth MacFarlane filmjére vonatkozóak. Ez pedig komoly visszaesés a nagy sikerű és a kritikusok által is elég jó fogadott első részhez képest, melynek 67%-os volt a mutatója, ami kétszerannyi pozitív kritikát jelentett, mint negatívat, esetünkben 137-et, illetve 66-ot.

A Ted 2 negatív kritikái is kiemelik, hogy akadnak a filmben zseniális poénok, azonban túlságosan fogyasztói árucikknek tűnik a film, mely kifejezetten kiszámítható és javarészt ötlettelen. A pozitív kritikák a nonstop poénáradatot emelik ki, még akkor is, ha bőven akad bennük ismétlődés, valamint a szokásosan elszállt és durva, sem istent, sem embert nem ismerő MacFarlane-humort. És persze szokás szerint akadnak meglepetés cameók is a filmben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #2
    Egy MacFarlane filmnek igazán kár felróni a MacFarlane féle humort.
  • Serutekin #1
    remélem hatalmas bukás lesz ez a mocsok. Már az első részért is bűn volt pénzt kiadni. már aki volt olyan hülye hogy fizetett is érte.