Szekeres Viktor

Megvan a Hungary's Got Talent zsűrije

Két színésszel és két zeneközeli celebbel a zsűrijében indul el az RTL Klub új valóságshow-ja.

Tavaly az RTL Klub a Csillag születiket küldte el pihenőre, idén pedig a nagyon megzuhant nézettséget produkál X-Faktor megy el kényszerszabadságra. Azonban akik a nagyszabású RTL Klubos valóságshow-k hívei, azoknak nem kell szomorkodnia, hiszen ősszel itthon is elindul a Hungary's Got Talent, ami pont olyan reality, mint a Csillag születik, mondhatni utóbbinak ez a formátum volt az ihletője. (A különbség pusztán annyi lesz, hogy kevesebbszer kell fellépnie a jelentkezőknek, így talán az is előfordulhat, hogy nem csak énekesek és tácosok jutnak a legjobbak közé.)

Az RTL Klub tegnap a Fókuszban jelentette be, hogy kik lesznek a Hungary's Got Talent zsűritagjai. A csatorna meglehetősen hosszas casting folyamatot követően két színész, Kovács Patrícia és Csuja Imre mellett tette le a voksot. Melléjük pedig érkezik egy zenész, Horgas Eszter, fuvolaművész, valamint egy énekes, Linczényi Márkó, akit ha nem a bulvár révén, akkor a Kolin nevű együttes frontembereként (nem) ismerhet a közönség.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • yamato41 #54
    Hozod a szintedet szüntelen. Nem baj, ennél jobban úgysem tudod lejáratni magad...
  • Tinman #53
    Nekem a szerbekről senki ne pofázzon, főleg ne Srebrenica 20 éves évfordulóján... saját magukat se tudják gyakran elviselni, nem, hogy másokat. Vak vagy és ami nagyobb baj, hogy tanulatlan. Deal with it.
  • yamato41 #52
    Ha nem érdekel a véleményem, akkor mi a fenének reagálsz? Ugyanazt a komcsilibsi mantrát tolod minden fantázia nélkül saját lelki szegénységedet mindannyiszor bebizonyítva. Szerencsére a nemzet elsöprő többsége az ilyen alakokat, mint te, kirekeszti. Jól is van ez így. Próbálhatod ezt verbális agresszióval kompenzálni, de nem sikerül. Ha meg szembesítenek önnön nácizmusoddal, akkor még legalább szellemesen sem tudsz válaszolni.
  • Tinman #51
    Jéééé valaki eljutott oda, hogy képes volt a témához hozzászólni! Vannak még csodák.
  • Tinman #50
    Már minden unalmas szar szövegedet ellőtted, majd amikor ismétled önmagad, szólsz, hogy ismétlem magam. Szerinted az ismétlésedre mivel lehetne mással reagálni, mint ismétlésre? -költői kérdés. Nem érdekel a véleményed.
  • _Galamb_ #49
    - Vastag Csaba - talán kétszer láttam a TV-ben
    - Kocsis Tibor - inkább FB-n aktív, egyik barátom folyamatosan lájkolgatja hol mikor kivel evett, ivott....
    - Oláh Gergő - Az ég világon semmit nem tudok róla.
    - Danics Dóra - dettó
    - Tóth Andi - Ő kicsoda? :)

    Megasztár:

    - Tóth Veronika - Nagyon szeretem. :) Vannak jó számai...
    - pedomaci Caramel - nah... (véleményem ugyan az)
    - repedt hangú szerb vagyok nem magyar Ruzsa Magdaléna - elkapcsolom, ha énekel, mert nem bírom a hangját... egyszerűen fáj.
    - Király Viktor - egyetlen egy nagyon jó száma van és az a SOLO
    - Tolvai Renáta - Nem tudom, hogy kicsoda...
    - Radics Gigi - Hjajjj, tini :)

    Azt hiszem, hogy elég volt az éneklésből itthon... Valahogy már nem tüzelnek fel ezek a műsorok. megasztár, X faktor, Csillagszületik, meg már a gyerekeknek is volt az ének iskolája... ha pedig nem ezek mennek, akkor a való világ, éden hotel, éjjel nappal budapest... Neee... könyörgöm... neeee... :)
  • yamato41 #48
    Csak ismételni tudsz? Kicsit több fantáziát, ha kérhetném, mert ez így gyenge. Hipernáci/ultralibsi/vurgármarxi háromszögben teljesen random módon ugráló megnyilatkozásaid legalább szellemesebbek lennének. A papod, Cohn Bendit lehet, hogy ostoba, de legalább közben szellemes. Berzsenyi axiómája (gyk. "rút sybarita váz") tökéletesen igaz, míg hozzád hasonlók rontják a levegőt.
  • Tinman #47
    Neked szerencsére van, te aki a fenti témához semmit nem tudott érdemben hozzátenni, csak rendre magát múlta egyre inkább alul. Az első perctől te voltál az aki személyeskedni kezdett, majd amikor visszakapod, nem tetszik... gerincet vegyél a hentesnél ;-)
  • yamato41 #46
    Te tényleg minden alkalommal alul tudod múlni korábbi sötétségeidet. Fogalmad sincsen a világról, csak libsi/komcsi okádásod egyenesen Cohn Bendit verejtékes ánuszáról...
  • Tinman #45
    "Fogalmad sincsen hol élek, talán nem is oly' messze tőled."

    És ezt csak most mondod? Pár napja mást sem csinálok, csak azt keresem mitől van ilyen rohadt büdös a környéken. Kérlek távozz, vissza oda ahonnan jöttél :-D