Szekeres Viktor

James Cameron szerint az új Terminátor az igazi harmadik rész

Elkezdődött az új Terminátor-film kármentesítése.

A lenti videóból úgy tűnik, hogy a Terminátor: Genysis nem is lett olyan rossz film, legalább James Cameron, a franchise első két epizódjának rendezője kifejezetten elégedettnek tűnik, úgy véli, hogy az új rész hű maradt az ő epizódjaihoz és új életet lehelt a sorozatba. Sőt, a Genisyst nevezi a valódi harmadik epizódnak. Más kérdés, hogy magát a végeredményt nem minősíti pozitívan, ami talán beszédes. (Nyilván azt tudni kell a videó megnézése előtt, hogy ez is a marketing része, tehát a gyártó stúdió készítette a videót, de a gyártásba nem belefolyó Cameron valószínűleg nincs rászorulva, hogy kamuzzon.)


A Terminátor Genisys főszereplője Arnold Schwarzenegger mellett Jason Clarke, Emilia Clarke, Jai Courtney, J.K. Simmons, Dayo Okeniyi, Byung Hun Lee és Matt Smith lesz, a rendező pedig a Thor második részét elbénázó Alan Taylor volt. A film forgatókönyvét Laeta Kalogridis és Patrick Lussier írta. Az amerikai premierre július elsején kerül sor.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ragnaar #8
    Wow a fiatal Schwarzi CGI elég korrekt lett, egyébként szerintem nyilván minden Terminator franchise rajongó, + a stílus kedvelői tuti meg fogják nézni, a történet legalább valószínűleg hiteles lesz. Legalábbis Cameron szerint, ami azért az első két rész minőségét alapul véve biztató. (De persze ha csak kamuzott ..)
  • Cickány90 #7
    Amúgy mibe, hogy ez fogja a legtöbbet hozni az összes film közül?
  • Ender Wiggin #6
    tök mindegy, mit mond cameron, eddig minden jel arra mutat, hogy ugyanolyan fos lesz, mint a korábbi harmadik rész. sőt.
  • Cickány90 #5
    Az már megint más kérdés, hogy neki kell mentegetnie a filmet, pedig még meg sem jelent, szerintem ennyire nem bíznak benne azok sem, akik készítették.
  • ostoros #4
    Nem mondtam, hogy hazudik. Csak azt állítom, hogy az időzőjelbe tett mondat, nem fogadható el érvként.
  • Jawarider #3
    Terminator: Armageddon lehetett volna az igazi 3. rész :)

    Ajánlom mindenkinek
    Utoljára szerkesztette: Jawarider, 2015.06.09. 16:54:46
  • kalapos01 #2
    Nyilván, aki olyan beállítottságú, gondolhatja azt, hogy HAZUDIK! De akkor azt mondaná, hogy fasza a film. Nem mondja. Egyébként nem meglepő a dolog, hiszen ezek az ő karakterei, az ő filmjeinek történései elevenednek itt ismét, szóval persze, hogy több köze van azoknak ehhez.
  • ostoros #1
    "Cameron valószínűleg nincs rászorulva, hogy kamuzzon."
    Az ilyesmi nem rászorultság kérdése, hanem baráti, és érdek kapcsolatok kérdése.
    Könnyen lehet, hogy meghálálják.