Szekeres Viktor

Teljesen kész a Sharknado 3 első előzetese

Szuperrövid az első trailer, de megérte a várakozás.

A nyár legjobban várt tévéfilmje kétség kívül a Sharknado 3 lesz. A Syfy csatorna által az Asylumtól berendelt nézőmágnes végre megkapta első előzetesét, melyet természetesen poénosra vettek a marketingesek, hiszen tudják, hogy a nézők ezt várják el, még akkor is, ha maga a produkció hideg fejjel, a végletekig kiszámított pénznyomda.


Az előzetesben Ian Zering és Tara Reid mellett láthatjuk Mark Cubant amerikai elnökként, valamint két sportolót, a NASCAR-os Brad Keselowskit és a pankrátor Chris Jerichót. A magyar keresztségben a Sharknado 3. - A végső harapás címet viselő horrorfilm (eredetiben: Sharknado 3: Oh Hell No!) július 22-én lesz először látható Amerikában, és a hazai rajongók számára jó hír, hogy a kinti bemutató után kevesebb, mint egy nappal, július 23-án csütörtökön, 22:00-s kezdéssel itthon is látható lesz, természetesen magyar szinkronnal.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ostoros #2

    Sharknado
    https://www.youtube.com/watch?v=r0dT_KTGE-g
    Sharknado 2
    https://www.youtube.com/watch?v=wqCEmd8Ir-s
    :)
  • Zombee #1
    "poénosra vettek a marketingesek, hiszen tudják, hogy a nézők ezt várják el, még akkor is, ha maga a produkció hideg fejjel, a végletekig kiszámított pénznyomda"

    Ezt a korszakalkotó megállapítást! Ez kb. minden sikeres vicces filmről elmondható. Meg a nem sikeresekről is.