Szekeres Viktor

Büntet a Kismocsok 2 előzetese

Joe Dirt, vagyis Kismocsok visszatér. De nem a mozikba.

Nem sokan hitték volna, hogy éppen a Kismocsok (Joe Dirt) kap második részt az elmúlt 15 évben bemutatásra került mozis komédiák közül, azt meg pláne nem gondolta senki, hogy a film folytatását időutazósként képzelik el az alkotók. A második epizód premierjére július 16-án fog sor kerülni, azonban nem a moziban, hanem a Crackle elnevezésű stream oldalon.


A Joe Dirt 2: Beautiful Loser című filmet Fred Wolf írta és rendezte, aki az első részt is jegyezte, utána pedig a Nagyfiúkban is együtt dolgozott a főszereplővel, aki nem más, mint David Spade. Mellette még benne lesz a filmben Christopher Walken, Brittany Daniel, Dennis Miller, Adam Beach, Patrick Warburton, Mark McGrath, Charotte McKinney, Kevin Farley. A Kismocsok egyébként 2001-ben került bemutatásra Amerikában, ahol 27 milliós bevételt könyvelhetett el a film, míg Amerikán kívül 3 millió dollár bevételt jegyzett.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #2
    David Spade kockásinges suttyó paraszt karaktere nem rossz, egyszer láttam az elsőt, nem volt rossz. Sokkal rosszabb vígjátékok kerestek sokkal több pénzt.
  • Ender Wiggin #1
    Az első rész aranyos volt, de félő, hogy ez már csak erőlködés. Bár Christopher Walken minden filmet feldob...