Szekeres Viktor

Ütős plakátot kapott Az éhezők viadala 4

Lehet, hogy Snow elnököt utol fogja érni a vég?

A Lionsgate stúdió kiadta Az éhezők viadala: A kiválasztott II. rész (The Hunger Games: Mockingjay - Part II) legújabb teaser plakátját, mely nem éppen biztató sorsot vetít előre Snow elnök számára. A széria záróepizódjának amerikai premierjére nagyjából az előző epizód után egy évvel kerül sor, november 20-án, ami egyben azt is jelenti, hogy a papírforma szerint hazai bemutató november 19-én várható, de persze ezt a dátumot még nem érdemes kőbe vésettnek kezelni.

A folytatásban kitör a háború, Katnissban (Jennifer Lawrence) tudatosulni fog, hogy már nem csak a saját túlélése, hanem a világ jövője a tét, s szembe néz nagy ellenfelével, Snow elnökkel (Donald Sutherland) - természetesen barátai segítségével (Gale - Liam Hemsworth, Finnick - Sam Clafin, Peeta - Josh Hutcherson). Katniss a történet szerint egy, a 13. körzetbeli egységgel próbál meg merényletet megkísérelni az elnök ellen, azonban a halálos csapdák, ellenségek és erkölcsi dilemmák komolyabb kihívás elé állítják őt, mint amilyennel annak idején az Arénában kényszerült szembenézni.

A sorozat utolsó epizódját ismét Francis Lawrence rendezte Peter Craig és Danny Strong szkriptjéből, a fent említettek mellett pedig még szerepelni fog Woody Harrelson, Elizabeth Banks, Philip Seymour Hoffman, Jeffrey Wright, Willow Shields, Jena Malone és Stanley Tucci, valamint Julianne Moore, Mahershala Ali, Natalie Dormer, Wes Chatham, Elden Henson és Evan Ross.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • takysoft #2
    Aldo Moro: való igaz, de ezt még a halála eőtt vették fel, így szerepelni fog benne. (hogy szerpelt vagy szerepelni fog, az meg csak szemantikai kérdés.

    "Katnissban tudatosulni fog..."
    ...
    KatnissbEn...

    Mellesleg piros pont, hogy végre sikerült olvasni egy olyan cikket SG-n, amiben a felsorolás mellett nem az áll, hogy "olyan színészek társaságában, mint...."
  • Aldo Moro #1
    Philip Seymour Hoffman tavaly februárban meghalt