Szekeres Viktor

Új 24-sorozat készül - Kiefer Sutherland nélkül

Spinoffot kap a 24, de nem Jack Bauer lesz a főhős.

A TVLine információi szerint az amerikai FOX csatorna nekiállt egy új 24-tévésorozat fejlesztésének, aminek azonban már nem a Kiefer Sutherland által alakított Jack Bauer lenne a főhőse, hanem egy teljesen új karakter, akiről csak annyit lehet tudni, hogy férfi. Ebből persze az is kiderül, hogy a spinoff nem a 24: Élj egy új napért! másik főszereplőjére, az Yvonne Strahovski által alakított Kate Morganre épülne.

Az új antihős főszereplőnek a sorozatban egy idősebb és tapasztaltabb ügynöknő lenne a társa, legalábbis Manny Coto és Evan Katz jelenlegi forgatókönyv-terve alapján - a duó egyébként berendelés esetén az új sorozat körüli showrunneri teendőket is ellátná. Bár Sutherland főszereplőként nem térne vissza az új sorozatba, a hírek szerint vendégszereplőként azonban biztosítana egyfajta átmenetet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #4
    Ja, ha a karakter ismerten olyan háttérrel rendelkezik, hogy máshol nő fel, akkor oké (lásd az összes Van Damme film magyarázata). De ez a szerencsétlen pl. egy déli államban felnőtt nőt játszott Dexterben, és az akcentusa dettó ugyanaz volt, mint bármelyik amerikai sorozatban (brutál idegen hangzású, még a Fringe-dzses másik ausztrál bénázását is alulmúlta, pedig Anna Torv néha egy jeleneten belül csúszkált egyik dialektusból a másikba), semmi arra a térségre jellemző dialektus. Amire az igazi színészek képesek, mégha tanárral is. Ez a nő viszont rettenetes. És egy arckifejezése van hozzá.
  • Wittgen #3
    Nem értem, miért kellene amcsi akcentussal beszélnie. Csak azért nem lesz valakinek helyi akcentusa, hogy ott nő fel, sokszor a szülők és család miatt ugyanúgy megmarad a külföldi beütés a beszédében az embernek.
    A csaj meg tipikus akciófilmes alkat, mellé még csinos is, a minimális színészkedést meg tudja hozni, ami az ilyen témájú alkotásokhoz kell.

    Viszont a 24 egyenlő Jack Bauerrel. Nélküle már nem ugyanaz. Mintha a Die Hard elvesztené Willist vagy a Lethal Weapon Gibsont és Glovert. Vagy a sorozatoknál maradva: a Supernatural a 2 srácot.
  • Ender Wiggin #2
    hát ja. de már az is előrelépés, hogy nem a bulldog arcú a főszereplő...a chuckban és a dexterben már bizonyította, hogy béna színésznő, és még arra is képtelen, hogy normális amerikai akcentussal beszéljen.
    Utoljára szerkesztette: Ender Wiggin, 2015.06.02. 19:33:38
  • Lacee86 #1
    Jack nélkül az már nem igazi 24 lesz. Az ő karaktere egyenlő azzal a sorozattal.