Szekeres Viktor

Suicide Squad: az első hivatalos kép a képregényfilmes rosszfiúk csapatáról

Kiderült, hogy fog kinézni a Suicide Squad.

Jövőre megérkezik a mozikba a Suicide Squad, vagyis az Öngyilkos osztag, mely először 1959-ben mutatkozott be a közönség előtt képregény formájában, Robert Kanigher és Ross Andru készítésében. Nemrég már láthattuk az első hivatalos fotót Jokerről, most megérkezett az első csoportkép is, ami minden várakozást felülmúl. Ráadásul bónuszként még Deadshot karakteréről is kaptunk egy egyéni fotót.

Klikk
ide!

A DC-univerzum rosszfiúiból álló csapatról szóló filmet David Ayer (Az utolsó műszak, Szabotázs, Harag) rendezi és 2016. augusztus ötödikén kerülhet bemutatásra a mozikban. Az Öngyilkos Osztagban Will Smith lesz Deadshot, Joel Kinnaman alakíthatja Rick Flagget, Margot Robbie Harley Quinnt, Jai Courtney Captain Boomerangot, Cara Delevingne Enchantresst, Viola Davis pedig Amanda Wallert. További szereplők: Jay Hernandez, Adam Beach, Ike Barinholtz, Scott Eastwood, Raymond Olubowale és Common.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Ender Wiggin #12
  Ja, csak a hatótávja (és a kalibere) egy M-4-nek nem vetekszik egy mesterlövész puskáéval. de nem ez a lényeg, hanem, hogy a csuklófegyveren kívül egy puska volna a logikus (ahogy általában a képregényben vagy a játékban).

  @tombi: ha ennyire követed a munkásságomat, akkor nyilván láttad, hogy van ami tetszik, de nem vagy hajlandó tudomást venni róla. szerintem a legjobb, ha rólam sem veszel.

  @zetor: még mindig jobb, ha "masztizó trollként" a cikkeket szólom le csak, és nem a hozzászólókat, mint ahogy te szoktad. mert az az igazi, emelkedett, alfahímre jellemző férfi munka, ugyebár.
 • zetortraktor #11
  Nyugi, direkt troll. Arra vágyik, hogy feltűnősködjön, az ilyen kommentekre, amik igazolják, hogy mások tudomást vesznek a létezéséről. Szóval most elérte a célját és maszturbál.
 • e98ff #10
  Már én is nagyon be akartam ezt egyszer-kétszer írni. Elég szomorú élete lehet.
 • tomboy013 #9
  Csak egyszer olvasnék tőled valami pozitívat. Hogy a fenébe lehet valaki ennyire negatív... Minden egyes filmet leszólsz, ha kell ha nem.
 • szomferi #8
  meg ACOG van rajta, annak is 3.4x-es a zoomja, ellát vele messzire :D
  plusz az M4-en is van single fire, ha nagyon sniperkedni akar
 • Axlkenobi #7
  Joker azért nincs rajta, mert ő nem tagja a Suicide Squadnak.
 • cateran #6
  Hat wiki szerint " He is capable of using a large variety of weapons, but is most frequently portrayed as using a pair of silenced, wrist-mounted guns."
  de tovabb olvasva kisse leesett az arcom...."Deadshot had a son named Edward Lawton (nicknamed Eddie) who appeared in the original Deadshot series.[4] He is later raped and killed by Wes Anselm."
  "Wes Anselm is a pedophile who kidnapped Deadshot's son."

  Hoppa....
 • DantszEE #5
  Tényleg. Hol van a képről Joker?
 • RAZOR27 #4
  hát még mindig sokkal sokkal jobbak, mint a joker
 • Ender Wiggin #3
  mint valami amatőr cosplay banda... és valahogy kétlem, hogy deadshotnak M-4-ese volt... nem mesterlövész a szerencsétlen? egyébként elég szar ötlet filmet csinálni a loserekről, akiket batman egy éjszaka alatt be tud gyűjteni erőlködés nélkül.