12
-
Ender Wiggin #12 Ja, csak a hatótávja (és a kalibere) egy M-4-nek nem vetekszik egy mesterlövész puskáéval. de nem ez a lényeg, hanem, hogy a csuklófegyveren kívül egy puska volna a logikus (ahogy általában a képregényben vagy a játékban).
@tombi: ha ennyire követed a munkásságomat, akkor nyilván láttad, hogy van ami tetszik, de nem vagy hajlandó tudomást venni róla. szerintem a legjobb, ha rólam sem veszel.
@zetor: még mindig jobb, ha "masztizó trollként" a cikkeket szólom le csak, és nem a hozzászólókat, mint ahogy te szoktad. mert az az igazi, emelkedett, alfahímre jellemző férfi munka, ugyebár. -
zetortraktor #11 Nyugi, direkt troll. Arra vágyik, hogy feltűnősködjön, az ilyen kommentekre, amik igazolják, hogy mások tudomást vesznek a létezéséről. Szóval most elérte a célját és maszturbál. -
e98ff #10 Már én is nagyon be akartam ezt egyszer-kétszer írni. Elég szomorú élete lehet. -
tomboy013 #9 Csak egyszer olvasnék tőled valami pozitívat. Hogy a fenébe lehet valaki ennyire negatív... Minden egyes filmet leszólsz, ha kell ha nem. -
#8 meg ACOG van rajta, annak is 3.4x-es a zoomja, ellát vele messzire :D
plusz az M4-en is van single fire, ha nagyon sniperkedni akar -
Axlkenobi #7 Joker azért nincs rajta, mert ő nem tagja a Suicide Squadnak. -
cateran #6 Hat wiki szerint " He is capable of using a large variety of weapons, but is most frequently portrayed as using a pair of silenced, wrist-mounted guns."
de tovabb olvasva kisse leesett az arcom...."Deadshot had a son named Edward Lawton (nicknamed Eddie) who appeared in the original Deadshot series.[4] He is later raped and killed by Wes Anselm."
"Wes Anselm is a pedophile who kidnapped Deadshot's son."
Hoppa.... -
#5 Tényleg. Hol van a képről Joker? -
#4 hát még mindig sokkal sokkal jobbak, mint a joker -
Ender Wiggin #3 mint valami amatőr cosplay banda... és valahogy kétlem, hogy deadshotnak M-4-ese volt... nem mesterlövész a szerencsétlen? egyébként elég szar ötlet filmet csinálni a loserekről, akiket batman egy éjszaka alatt be tud gyűjteni erőlködés nélkül. -
Zenszkij #2 Harley Quinnt én is szivesen elkapnám! -
Axlkenobi #1 A csoportkép szerintem baromi jó, Deadshot maszkja viszont annyira nem jön be.