Szekeres Viktor

Lokit is kivágták a Bosszúállók 2-ből

A közönségkedvenc Lokinak az Avengers 2-ben már nem jutott hely.

Azok számára, akik folyamatosan olvassák a külföldi kritikákat, illetve nézői véleményeket, vagy esetleg külföldön, esetleg alternatív forrásokat használva megnézték a Bosszúállók második részét, nyilván nem újdonság, de azért a biztonság kedvéért a film rendezője, Joss Whedon is megerősítette, hogy Loki nincs benne az Ultron korában. Novemberben Idris Elba (Hemdall) véletlenül elszólta magát, hogy jelenetének forgatásán a Lokit alakító Tom Hiddleston is ott volt, azonban végül a felvett anyag nem került bele a filmbe.

Joss Whedon elmondta, hogy a film annyira dugig van tömve, hogy nem akartak túlzásokba esni a felvett jelenet beillesztésével, így végül kihagyták a filmből - nem véletlen, hogy az első vágást követően még 68 percet kellett kiszednie Whedonéknak a filmből. A zsúfoltság persze így végképp tetten érhető, hiszen annyira ki akarták szolgálni az egyre több karaktert, hogy szinte alig maradt olyan jelenet a filmben, mely önmagáért került volna be. Joss Whedon a bőség zavaráról beszélt, valamint a "túl sok hang az énekkarban"-kifejezést emlegette. Mi lesz vajon akkor, amikor már Pókembernek is helyet kell szorítani a sztoriban?

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Zombee #11
  Gyűrűk ura 1-2-3? De az Avatar sem volt rövid, bár az "csak" 160 perc körüli. És ezeket sem tartotta vissza semmi attól, hogy nagy siker legyen.
 • Wittgen #10
  Én személy szerint inkább ülnék 200 percig a moziban, mintsem egy olyan filmet nézek, ami észrevehetően tele van logikátlanságokkal és durva vágásokkal - lásd: Jupiter felemelkedése. Ha nem szabdalják szét, szerintem jó kis űroperett kerekedhetett volna belőle.
  Nem értem ezt a 2 órásra kell vágni szokásokat. Ha jó a film, az idő úgyis elrepül, hogy az ember észre sem veszi. Pl a Watchmen bővítettet is együltő helyemben simán végignéztem. Vagy a bővített Gyűrűk ura filmeket, a Tetovált lány (eredeti) trilógiáról nem is beszélve.
 • Nuki #9
  Bővített kiadású DVD? Blu-Ray? Egyéb?
  Ott elfér majd.
 • yesname #8
  Szerintem Te "viccelsz". Pl. Watchmen?
 • kalapos01 #7
  ha egy órával hosszabb lenne, kevesebbszer lehetne vetíteni, és kevesebb lenne a bevétel. ennyi. amiből lazán kivágnak ennyit, azért egyébként sem kár.
 • Ender Wiggin #6
  Mondanivaló a szuperhős-filmekben? Na jó, ugye most csak viccelsz?
 • Angelus1991ster #5
  Az a 60 perc nem tartozhat ránk, mert abban talán valami mondani való is. Hamburgerzabáló dagimobil-osoknak elég az a 142 perc.

  Majd a kivágott jeleneteket lassan dlc-ben megvehetjük majd?
  Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.05.03. 11:18:22
 • Elmin #4
  A film 142perces úgy, hogy közel 60 percet kivágtak belőle.
 • DeviloftheHell #3
  vagy nem 90 perces filmeket kell csinálni...
 • Hedgehunter #2
  Lehet csinalni 100 reszt es nincs gond.. :)