Lokit is kivágták a Bosszúállók 2-ből
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűrűk ura 1-2-3? De az Avatar sem volt rövid, bár az "csak" 160 perc körüli. És ezeket sem tartotta vissza semmi attól, hogy nagy siker legyen.
Én személy szerint inkább ülnék 200 percig a moziban, mintsem egy olyan filmet nézek, ami észrevehetően tele van logikátlanságokkal és durva vágásokkal - lásd: Jupiter felemelkedése. Ha nem szabdalják szét, szerintem jó kis űroperett kerekedhetett volna belőle.
Nem értem ezt a 2 órásra kell vágni szokásokat. Ha jó a film, az idő úgyis elrepül, hogy az ember észre sem veszi. Pl a Watchmen bővítettet is együltő helyemben simán végignéztem. Vagy a bővített Gyűrűk ura filmeket, a Tetovált lány (eredeti) trilógiáról nem is beszélve.
Nem értem ezt a 2 órásra kell vágni szokásokat. Ha jó a film, az idő úgyis elrepül, hogy az ember észre sem veszi. Pl a Watchmen bővítettet is együltő helyemben simán végignéztem. Vagy a bővített Gyűrűk ura filmeket, a Tetovált lány (eredeti) trilógiáról nem is beszélve.
Bővített kiadású DVD? Blu-Ray? Egyéb?
Ott elfér majd.
Ott elfér majd.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Szerintem Te "viccelsz". Pl. Watchmen?
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
ha egy órával hosszabb lenne, kevesebbszer lehetne vetíteni, és kevesebb lenne a bevétel. ennyi. amiből lazán kivágnak ennyit, azért egyébként sem kár.
Mondanivaló a szuperhős-filmekben? Na jó, ugye most csak viccelsz?
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Az a 60 perc nem tartozhat ránk, mert abban talán valami mondani való is. Hamburgerzabáló dagimobil-osoknak elég az a 142 perc.
Majd a kivágott jeleneteket lassan dlc-ben megvehetjük majd?
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.05.03. 11:18:22
Majd a kivágott jeleneteket lassan dlc-ben megvehetjük majd?
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.05.03. 11:18:22
angelus1991ster.blogspot.hu
A film 142perces úgy, hogy közel 60 percet kivágtak belőle.
vagy nem 90 perces filmeket kell csinálni...
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
"Mi lesz vajon akkor, amikor már Pókembernek is helyet kell szorítani a sztoriban?"
Part 1, part 2.
Part 1, part 2.