Zseniális lett a Hangyaember első, igazi előzetese

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Frank99
ott lenn írtam, mit szólnál G*ciemberhez?
Szokásos minőség, színészek, megvalósítás....

:-)))))))

ahogyan mondjuk kifejlődne, király rész lenne . NEM?

agymosottak....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

A szokásos szuperhősös film minőség, a sztorit meg majd meglássuk. (személy szerint a Hangyaembert nem ismerem, szal nekem sok mindent el tudnak adni a filmben)
IMYke2.0.0.0
Tuti velem van a baj, de erre én: 8-(

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Jó ez, 10 éveseknek...
Amikor jön a vonat és elüti az hatalmas! 8)
Laza
G*ciemberből sok van, köztünk élnek, és elég jól el tudnak vegyülni ...............

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Frank99
Jöhetne már a G*ciember!!!!

Kíváncsi leszek a megvalósításra, és a színészre...

nyehehe

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Hmm, ki hitte volna, talán még Hangyaemberből is csinál egy tisztességes filmet a Marvel.
Jónak tűnik.
Sir Quno Jedi
Csak irányítani tudja a hangyákat (és más rovarokat is) telepatikusan a sityakjával, nem sok köze van a méretváltoztatásához. Az egy speciális gáztól (Pym particles) van, amire később már nincs is szüksége. Amúgymeg megtartja az erejét hangya méretben is, később pedig mikroszkopikus méretre is tud majd már zsugorodni. Meg van egy hangerősítő rendszere, hogy kis méretben is tudjon kommunikálni az emberekkel.

Valamint még később sokmindent kifejleszt ami alapvető hatással lesz sok más szuperhősre (is). Ő egy kiváló biokémikus és az egyik legkiválóbb tudós, aki valaha élt. Valójában még Ultront is ő építette eredetileg.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

És aztán jön a Hangyászember és felszippantja.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Ha összemegy olyan kicsire akkor egy légycsapón kívül másra nagyon nem is nagyon volna már szükség. 😛 Nem gondoltam volna, hogy a hangya azon "jó tulajdonságából" akarnak majd szuper képességet faragni, hogy kicsi, ennek köszönhetően alig pár dekára zsugorodik össze az ember... 😄

https://fxmason.blogspot.com/