13
  • Frank99
    ott lenn írtam, mit szólnál G*ciemberhez?
    Szokásos minőség, színészek, megvalósítás....

:-)))))))

ahogyan mondjuk kifejlődne, király rész lenne . NEM?

agymosottak....
  • Ragnaar
    A szokásos szuperhősös film minőség, a sztorit meg majd meglássuk. (személy szerint a Hangyaembert nem ismerem, szal nekem sok mindent el tudnak adni a filmben)
  • IMYke2.0.0.0
    Tuti velem van a baj, de erre én: 8-(
  • heist
    Jó ez, 10 éveseknek...
  • Whysper
    Amikor jön a vonat és elüti az hatalmas! 8)
  • Laza
    G*ciemberből sok van, köztünk élnek, és elég jól el tudnak vegyülni ...............
  • Frank99
    Jöhetne már a G*ciember!!!!

Kíváncsi leszek a megvalósításra, és a színészre...

nyehehe
  • Cickány90
    Hmm, ki hitte volna, talán még Hangyaemberből is csinál egy tisztességes filmet a Marvel.
  • CairoJack
    Jónak tűnik.
  • Sir Quno Jedi
    Csak irányítani tudja a hangyákat (és más rovarokat is) telepatikusan a sityakjával, nem sok köze van a méretváltoztatásához. Az egy speciális gáztól (Pym particles) van, amire később már nincs is szüksége. Amúgymeg megtartja az erejét hangya méretben is, később pedig mikroszkopikus méretre is tud majd már zsugorodni. Meg van egy hangerősítő rendszere, hogy kis méretben is tudjon kommunikálni az emberekkel.

Valamint még később sokmindent kifejleszt ami alapvető hatással lesz sok más szuperhősre (is). Ő egy kiváló biokémikus és az egyik legkiválóbb tudós, aki valaha élt. Valójában még Ultront is ő építette eredetileg.
  • Ender Wiggin #2
    És aztán jön a Hangyászember és felszippantja.
  • MasterMason
    Ha összemegy olyan kicsire akkor egy légycsapón kívül másra nagyon nem is nagyon volna már szükség. :P Nem gondoltam volna, hogy a hangya azon "jó tulajdonságából" akarnak majd szuper képességet faragni, hogy kicsi, ennek köszönhetően alig pár dekára zsugorodik össze az ember... :D