Szekeres Viktor

Nem tettük le a hajunkat a Bosszúállók 2 új jeleneteitől

Itt a legújabb Avengers 2-előzetes. Egyszer nézős.

Új, szokatlanul hosszú tévés reklámot kapott a Bosszúállók folyatása, a Bosszúállók: Ultron kora (Avengers: Age of Ultron), mely eredeti címében elveszítette névelőjét. A trailerben a rajongók örömére és a spoilerfélők bánatára új jelenetek is vannak. A premier, ha nem lennénk tiltólistán, akkor már a nyakunkon lenne, hiszen jó pár országban két hét múlva csütörtökön érkezik a film, itthon azonban csak a május elsejére kiírt amerikai bemutatót követően, május hetedikén lesz látható a képregénymozi - ha Kínát és Japánt leszámítjuk (utóbbiak notórius "késők"), akkor a lengyelekkel együtt mi láthatjuk utoljára a filmet.


A Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Paul Bettany, Chris Evans, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Samuel L. Jackson, Aaron Taylor-Johnson, Elizabeth Olsen, James Spader, Cobie Smulders és Thomas Kretschmann főszereplésével készül filmet ismét csak Joss Whedon rendezte. Utóbbinak érdemes megbecsülni a munkáját, ugyanis a hírek szerint a harmadik és a negyedik részt az Amerika kapitány 2-t jegyző Russo-fivérekre bízza a Marvel Studios. Természetesen nem azért, mert Whedon munkájával bármi gond lett volna.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cylonflatus #11
    Én is a szélére szoktam kérni. Széles sor (már ha olyan a terem) és a legszéle.
  • Ragnaar #10
    (Őszintén ha nem lenne benne ultron és azt mondanák ez a Bosszúállók 3 trailere, simán elhinném.)
  • kalapos01 #9
    Nem is bent a tömegben, minden oldalról nézőkkel körbe véve. Szélen a hosszú lábnak is több a hely.
  • Zombee #8
    Szélén szoktál ülni? Szándékosan? :)
  • Sir Quno Jedi #7
    Azé nagyon jók az avengers képregények és animációs filmek is, de hihetetlen, hogy ilyen szintre el tudtak jutni, amit ezek a mozifilmek hoznak. Nagyon durva látni a kezdetektől ideáig azt az iszonyat fejlődést és rengeteg munkát, pénzt és belefektetett energiát. Persze nyilván egy film sosem lehet olyan mély, mint egy csavaros sokszáz részen ét felépített sztorivonal, de a hangulatot és minden mást ugyanúgy tud hozni és ez már gyakorlatilag "élőszereplős" film, mintha csak mindez valóban létezne, az a minőségi szint. Durva. "Élőben" látni pl. Ultront, ááhhh. Kemény.
  • MasterMason #6
    Nem lesz könnyű az első rész majd 20 perces folyamatos zúzását felülmúlni, az nagyon adta magát az első részben. Iszonyatos mennyiségű munka volt abban és meg is látszott.
  • kalapos01 #5
    remélem, nem sokkol, de igen, ha valamit nem akarok látni, becsukom a szemem, erre szerintem elég sokan rájöttek. ha hallok valamit, az közel sem akkora gáz, főleg az avengerses robbanásoknál. de az ember bedughat bármilyen zenét a fülébe, nem kell kiabálni.

    persze ilyen ritkán fordul elő, mert nem szoktam reklámokra bemenni (minek? 10 perccel több ideje marad az embernek). a pénztárban megmondják, pontosan mikor kezd a film, előtte 1-2 perccel is oda lehet menni. ráadásul úgyis a szélen ülök.
  • RAZOR27 #4
    csak ezeket az előzeteseket a moziban is játsszák... ott mit csinálsz? becsukod a szemed meg befogod a füled azt kiabálsz?
  • kalapos01 #3
    Ööö, szerintem félreérted a koncepciót. Vagy pisztolyt tartanak a fejedhez, hogy megnézd? Aki akarja megnézi. Pár millióan megteszik. Miért ne csináljanak újabbakat és újabbakat.

    Én speciel a mozi előtt hülye leszek akár egy másodpercet is megnézni bármelyik előzetesből. Mi értelme? Nincs szükségem ócska reklámokra.
  • Ender Wiggin #2
    nem mintha lenne bennük egyetlen olyan jelenet, amit már más filmben nem láttunk...