Nem tettük le a hajunkat a Bosszúállók 2 új jeleneteitől
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is a szélére szoktam kérni. Széles sor (már ha olyan a terem) és a legszéle.
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
(Őszintén ha nem lenne benne ultron és azt mondanák ez a Bosszúállók 3 trailere, simán elhinném.)
Nem is bent a tömegben, minden oldalról nézőkkel körbe véve. Szélen a hosszú lábnak is több a hely.
Azé nagyon jók az avengers képregények és animációs filmek is, de hihetetlen, hogy ilyen szintre el tudtak jutni, amit ezek a mozifilmek hoznak. Nagyon durva látni a kezdetektől ideáig azt az iszonyat fejlődést és rengeteg munkát, pénzt és belefektetett energiát. Persze nyilván egy film sosem lehet olyan mély, mint egy csavaros sokszáz részen ét felépített sztorivonal, de a hangulatot és minden mást ugyanúgy tud hozni és ez már gyakorlatilag "élőszereplős" film, mintha csak mindez valóban létezne, az a minőségi szint. Durva. "Élőben" látni pl. Ultront, ááhhh. Kemény.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nem lesz könnyű az első rész majd 20 perces folyamatos zúzását felülmúlni, az nagyon adta magát az első részben. Iszonyatos mennyiségű munka volt abban és meg is látszott.
https://fxmason.blogspot.com/
remélem, nem sokkol, de igen, ha valamit nem akarok látni, becsukom a szemem, erre szerintem elég sokan rájöttek. ha hallok valamit, az közel sem akkora gáz, főleg az avengerses robbanásoknál. de az ember bedughat bármilyen zenét a fülébe, nem kell kiabálni.
persze ilyen ritkán fordul elő, mert nem szoktam reklámokra bemenni (minek? 10 perccel több ideje marad az embernek). a pénztárban megmondják, pontosan mikor kezd a film, előtte 1-2 perccel is oda lehet menni. ráadásul úgyis a szélen ülök.
persze ilyen ritkán fordul elő, mert nem szoktam reklámokra bemenni (minek? 10 perccel több ideje marad az embernek). a pénztárban megmondják, pontosan mikor kezd a film, előtte 1-2 perccel is oda lehet menni. ráadásul úgyis a szélen ülök.
csak ezeket az előzeteseket a moziban is játsszák... ott mit csinálsz? becsukod a szemed meg befogod a füled azt kiabálsz?
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Ööö, szerintem félreérted a koncepciót. Vagy pisztolyt tartanak a fejedhez, hogy megnézd? Aki akarja megnézi. Pár millióan megteszik. Miért ne csináljanak újabbakat és újabbakat.
Én speciel a mozi előtt hülye leszek akár egy másodpercet is megnézni bármelyik előzetesből. Mi értelme? Nincs szükségem ócska reklámokra.
Én speciel a mozi előtt hülye leszek akár egy másodpercet is megnézni bármelyik előzetesből. Mi értelme? Nincs szükségem ócska reklámokra.
nem mintha lenne bennük egyetlen olyan jelenet, amit már más filmben nem láttunk...
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Nem tudom még minek jönnek ki bemutatóval, mikor már volt egy csomó. Lassan ott tartunk, hogy a nagyobb költségvetésű filmekből annyi trailer jön ki, hogy a fél filmet bemutatják. Aztán mikor majd nézzük a filmet, csak bólogatunk, hogy "aha, igen, ezt is láttam már, meg ezt is"...