Szekeres Viktor

Az év legjobb scifi előzetesének címe máris elkelt?

A Leviathan 3 perces videója nagyszerű lett, annak ellenére, hogy maszek projektről van szó.

Mostanában egyre gyakrabban készülnek YouTube-ra is feltöltött rövidfilmek (District 9, Whiplash, Pixels) alapján, illetve meggyőző konceptelőzeteseknek (Deadpool) köszönhetően mozifilmek. A napokban minden bizonnyal sok scifirajongónak fordult meg a fejében az alant látható (fiktív) Leviathan-trailer láttán, hogy nem lenne rossz, ha mozifilmes formában látnák viszont ezt a koncepciót.


A videó a rövidfilmes Oscar-jelöléssel is büszkélkedő Ruairí Robinson (Fifty Percent Grey, MARS Az utolsó napok) munkája, ami egy olyan, 22. századi világban játszódik, melyben az egyre több bolygót gyarmatosító embereknek a fénysebességnél gyorsabb utazáshoz hatalmas szörnyekből kell kinyernie "üzemanyagot". A művelet természetesen cseppet sem veszélytelen, mint az a fenti kedvcsinálóból kiderül. A nagy kérdés már csak az, hogy lesz-e stúdió, mely lecsap Robinson projektjére?

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • levideo #16
    Düne-koppintás
  • NEXUS6 #15
    Nézd meg a Csatahajót (by Hasbro), végül is mondhatni ezen filmek esszenciája, CGI-fest, bár ugye elvileg egy játék alapján csinálták de semminek, semmihez semmi köze, meg úgy értelmetlen az egész ahogy van, mondjuk még jó színészek is felbukkannak benne, igaz 1-1 mondat erejéig.

    Ha poénnak nézed, és abszolút semmit nem vársz tőle, de tényleg semmit, még szórakoztató is.
    (Van benne egy orbitális csöcsű csaj, na az dúrva!)
    XD
    Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2015.03.21. 08:25:32
  • Ender Wiggin #14
    A Transmorfersz a Pacific Rimhez és a Gódzsirá reboothoz képest hyper-szuper atomjó film. Inkább adták volna kórházaknak a pénzt :-))))))))))))
  • EFRM #13
    repul a balna
    repul a balna
    mindenki alljon vigyazba!
  • molnibalage83 #12
    Eleve az egész felültés. Csillagközi utazáshoz egy olyan lényből nyerik ki a cuccot, ami nem földi. Aha...

    És ilyen "filmekkel" fárasztják a közönséget és zabálja is. Ez a szomorú. Néhány hónapja megnéztem egy napon a The Pacific Rim-et és a Godzillát. Fájdalmas volt. A Transformers szériát ezután már nem mertem bevállalni. És ezek pénzügyileg kasszasiker filmek...
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.03.20. 10:02:41
  • nimfas #11
    Ha tetszik az alapötlet... akkor nézd meg a Dűne című filmet, erről szól.
    http://www.port.hu/dune/pls/w/films.film_page?i_film_id=44169
  • Axlkenobi #10
    Az alapötlet elég hülye, de attól még szórakoztató látványfilmet lehetne belőle kihozni. Viszont ezt a J.J. Abramses lens flare buzulást igazán hanyagolhatnák már. Mintha végig egy elemlámpába bámulnék.
  • njozef84 #9
    Teljesen igazad van, itt mindig fikázás megy :)
  • Etinger #8
    StarCraft film lehetne ilyesmi hangulatú. Attól mert az SG is megosztotta nem kell azonnal fikázni. Hatásvadász a cím, de akkor is. Ha azt írták volna, hogy gyenge szar lesz, akkor most 8 komment szólna ennek ellenkezőjéről.
  • loky #7
    Van benne fantázia, tetszik is. De ha levetkőznék a sablonokat, akkor még lehetne is belőle valami. (Gondolok itt a Godzillás harapásra)
    Hajrá, én szurkolok :)