16
-
levideo #16 Düne-koppintás -
#15 Nézd meg a Csatahajót (by Hasbro), végül is mondhatni ezen filmek esszenciája, CGI-fest, bár ugye elvileg egy játék alapján csinálták de semminek, semmihez semmi köze, meg úgy értelmetlen az egész ahogy van, mondjuk még jó színészek is felbukkannak benne, igaz 1-1 mondat erejéig.
Ha poénnak nézed, és abszolút semmit nem vársz tőle, de tényleg semmit, még szórakoztató is.
(Van benne egy orbitális csöcsű csaj, na az dúrva!)
XD
Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2015.03.21. 08:25:32 -
Ender Wiggin #14 A Transmorfersz a Pacific Rimhez és a Gódzsirá reboothoz képest hyper-szuper atomjó film. Inkább adták volna kórházaknak a pénzt :-)))))))))))) -
EFRM #13 repul a balna
repul a balna
mindenki alljon vigyazba! -
#12 Eleve az egész felültés. Csillagközi utazáshoz egy olyan lényből nyerik ki a cuccot, ami nem földi. Aha...
És ilyen "filmekkel" fárasztják a közönséget és zabálja is. Ez a szomorú. Néhány hónapja megnéztem egy napon a The Pacific Rim-et és a Godzillát. Fájdalmas volt. A Transformers szériát ezután már nem mertem bevállalni. És ezek pénzügyileg kasszasiker filmek...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.03.20. 10:02:41 -
nimfas #11 Ha tetszik az alapötlet... akkor nézd meg a Dűne című filmet, erről szól.
http://www.port.hu/dune/pls/w/films.film_page?i_film_id=44169 -
Axlkenobi #10 Az alapötlet elég hülye, de attól még szórakoztató látványfilmet lehetne belőle kihozni. Viszont ezt a J.J. Abramses lens flare buzulást igazán hanyagolhatnák már. Mintha végig egy elemlámpába bámulnék. -
njozef84 #9 Teljesen igazad van, itt mindig fikázás megy :) -
Etinger #8 StarCraft film lehetne ilyesmi hangulatú. Attól mert az SG is megosztotta nem kell azonnal fikázni. Hatásvadász a cím, de akkor is. Ha azt írták volna, hogy gyenge szar lesz, akkor most 8 komment szólna ennek ellenkezőjéről. -
loky #7 Van benne fantázia, tetszik is. De ha levetkőznék a sablonokat, akkor még lehetne is belőle valami. (Gondolok itt a Godzillás harapásra)
Hajrá, én szurkolok :) -
Cyberdog #6 BotWars-t nézzétek meg. Az is concept trailer. 2013-s, de eszméletlen jó. -
#5 Ez elég gyengus nekem. Végig CGI. Call of Duty Ghosts-nak is volt ilyen átvezető videója meg a Ryse - Sons of Rome-nak is és azok játékok -
#4 Egy újabb Zskat fos film. -
Ender Wiggin #3 Tényleg... van benne valami. De persze csak a Zavatar nyúlás :-D -
kollega #2 Az egész koncepcióról csak nekem jutott eszembe a Dűne?
:) -
Ender Wiggin #1 jajj, a star wars aszteroida szörnye (képtelenség már az ötlet is egy sci-fiben) cseppet sem kiszámítható módon alulról harapja ketté őket. ezt ennyiben kéne hagyni.