Szekeres Viktor

A 4. rész után újabb filmekkel folytatódhat Az éhezők viadala

Hollywoodban új sztorikat költhetnek Az éhezők viadalához.

Még az Alkonyat-szériát is lepipálva bevétel tekintetében Az éhezők viadala-sorozat, így hát nem csoda, ha a filmek gyártója, a Lionsgate stúdió nem akarja elengedni az aranytojást tojó tyúkját. A Lionsgate, akárcsak a Warner a Harry Potter-franchise kapcsán, az univerzum könyveken túli kibővítésében gondolkozik, legalábbis ez hangzott el a befektetőkkel folytatott konferenciabeszélgetésen. Egész pontosan az elnök-vezérigazgató, Jon Feltheimer említette, hogy a stúdió komolyan számba veszi az előzményfilm, illetve közvetlen folytatás lehetőségeit.

Akár előzményt, akár folytatást kap a novemberben a negyedik részével hivatalosan véget érő Hunger Games-széria, a történet mindenképpen eredeti lesz, hiszen a könyvek írója, Suzanne Collins trilógiának álmodta meg Katniss Everdeen sztoriját, s annak hivatalos verziója be is fejeződik a vásznon. A franchise-szal kapcsolatban egyébként még két hír napvilágot látott pénteken: a negyedik mozifilm IMAX 3D-ben is megtekinthető lesz, valamint július elsején a New York Cityben lévő Times Square-en Az éhezők viadala-kiállítás fog nyílni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • NEXUS6 #4
    Alig várom!
    Kurva jólesz, ahogy majd Dancsó szétsavazza.
    ;)

  • shaba23 #3
    Milyen 4. rész? Hány része van ennek a cuccnak?
  • Serutekin #2
    Szimpla tininősténypornó. Persze igény van rá mint mindig :)
  • Ender Wiggin #1
    jajj, de jó. a szerző megírta ugyan, hogy katnipet felcsinálja a stöpszli és boldogan élnek, amíg meg nem halnak. semmi több mortal kombat. de azért erőlködjenek csak, ha van olyan hülye, aki megveszi a jegyet...