Szekeres Viktor

Előzetest kapott az elmúlt évek legcikibb sikerkomédiájának folytatása

A pláza ásza visszatért - de minek?

Bizony, volt időszak, amikor Kevin James még népszerű volt és el tudott vinni egy filmet a hátán. A komikus zsinórban négy 30-40 millió dollárral debütáló filmben volt főszereplő, hogy azokat követően további szerepeivel a 10-20 milliós debütálási sávba zuhanjon vissza. Egykor volt hírnevét most A pláza ásza második részével (Paul Blart: Mall Cop 2) próbálja helyre állítani. A komédia új előzetest kapott. (A komédia első része csak Amerikában 146 milliós bevételt termelt.)


Az Amerikában április 17-én bemutatásra kerülő folytatásban a James által alakított biztonsági őr egy biztonsági őrök számára rendezett konferencián vesz részt Las Vegasban, ahol egy nagyszabású rablás nyomaira bukkan. James mellett a filmben szerepelni fog még Molly Shannon, David Henrie, Eduardo Verastegui, Nicholas Turturro, Gary Valentine és Neal McDonough, a rendező pedig Andy Fickman.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Dewri #1
    Nekem tetszett az első rész, jópofa volt. Nem volt világmegváltós, elvont, atomfizikusoknak való sztorija, csak egy könnyed vígjáték, amilyet manapság már nem nagyon lehet találni sajnos. Mostanában az olyan fosokat mint a Szexvideó, vagy a Tammy hívják "vígjátékoknak"... Hátha ez jó lesz megint.