Szekeres Viktor

Pedig jó ötletnek tűnt

A Fox is leadja a NatGeo sikersorozatának új epizódját.

A National Geographic Channel népszerű sorozata, a Pedig jó ötletnek tűnt (Science of Stupid) második évadához érkezett a csatornán. A szórakoztató-ismeretterjesztő sorozat a világ 171 tévés piacán fut, a második évad első epizódja pedig számos országban – köztük hazánkban is – a FOX műsorán is bemutatásra kerül. Így a nézők a Pedig jó ötletnek tűnt új évadának első részét február 9-én 22:40-kor a FOX-on, 22:45-kor pedig a NatGeón is megtekinthetik.

Az angol Richard Hammond által vezetett műsor az internet azon népszerű videóit mutatja be, amelyekben amatőrök próbálnak hajmeresztő mutatványokat végrehajtani - általában kevés sikerrel. A földön-vízen-levegőben bemutatott, legtöbbször félresikerült attrakciók hátterét Hammond a fizika, a biológia és a kémia törvényeinek segítségével elemzi, és rámutat a videókban látott felsülések okaira.

A Pedig jó ötletnek tűnt további epizódjait a National Geographic Channel vetíti majd, csütörtökönként 21 órától.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • formax #1
    Mondjuk a sorozatnak nem sok köze van a fizikai ismeretterjesztéshez, inkább vicces videókon való közös, kárörvendő-szörnyülködő röhögésnek mondanám, egy kis sznob magyarázattal, hogy mi kérem szépen, a tudományos hátteret vizsgáljuk. Néha szoktuk nézni mi is, a 12 éves fiam egyik kedvence... Szoktunk röhögni, vagy szörnyülködni, vagyis a műsor működik...
    Utoljára szerkesztette: formax, 2015.02.05. 13:31:57