Szekeres Viktor

Izgalmas, még nem látott jelenetek a Terminator: Genisys új előzetesében

Kitettek magukért az új Terminátor-előzetest készítő marketingesek.

Amerikában magyar idő szerint hétfőn, fél órával éjfél után vette kezdetét az NFL, az amerikai futball bajnokság nagydöntője, a Super Bowl. Ahogy az lenni szokott, a Super Bowl alatt félpercenként körülbelül 4,5 millió dollárért vásárolhattak reklámot a hirdetők, így legtöbben igazán igyekeztek kitenni magukért. Legkönnyebb dolga persze a filmek és tévésorozatok gyártóinak volt, hiszen általában nem külön forgattak le egy-egy költséges szpotot, hanem a meglévő anyagokból vágtak össze. De, ami esetükben fontos volt számunkra, ezen promók nem egy esetben az első mozgóképes anyagot jelentették a filmek és sorozatok esetében.


A Terminator: Genisys előzetesében igen érdekes új snitteket láthatunk, azonban nem tudni, hogy ezek felkeltik-e végre a közönség érdeklődését a reboot/folytatás iránt. A főbb szerepekben, mint ismeretes olyan színészeket láthatunk, mint Jason Clarke, Emilia Clarke, Jai Courtney és Arnold Schwarzenegger, a rendezőt pedig a Thor második részét dirigáló Alan Taylor volt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Macropus Rufus #8
    az addig okés, hogy megmagyarázták a robot bőrének az öregedését, de, hogy a fenébe fogják megmagyarázni, hogy miért lóg a csöcse és miért van pocakja? :)
    Élő szövet a fém vázon. Izom nincs. Se zsír sejt. Csak bőr! Az meg nem pocakosodik és nem csöcsösödik, ui. nincs mögötte semmi, csak egy fém váz. Svarcinak is váltania kellene. Nem áll már jó neki a Terminator szerep. Sajnos már kiöregedett az akció szerepekből.
  • Cyberdog #7
    Úgy látszik a külső szövetnek a belső fémvázon is számolnia kell az öregedéssel. Csoda, hogy nem nyikorog belül. Jó az olajozás :D
  • Yagami #6
    Pedig a filmtörténelem egyik legbadass-ebb karakterét sikerült leraknia a palinak (illetve másoknak megírni ezt a karaktert), nyilván az is az egyetlen értékelhető filmje(i), mindezt tette/teszi melegként. Ennyit Diesel-ről, Schwarzi meg csak azért is kap egy esélyt, mert ő "A" Terminátor maga.
  • bmw #5
    Arnlod meg "oregen" is jobb mint a mai nyalasok....
  • Jawarider #4
    Vin sztem elmegy. De igazad van (fiatal vagyok) de inkabb beülök egy ilyenre mint sok másra sajnos.
  • Axlkenobi #3
    Sokkal inkább Arnold 70 évesen, mint valami trendi nyominger, vagy műmájer Vin Diesel-féle arc.
  • Mat666 #2
    Hát ja de azért egy esélyt kap.
  • SALA1 #1
    Nyugdíjas Tejminátor...