Szekeres Viktor

Megvan a Szellemirtók rebootjának 4 főszereplője és a bemutató dátuma

Főleg Saturday Night Live-os színészekből állt össze az új Szellemirtók csapata.

Immáron hivatalosan lehet arról beszélni, hogy kik fognak szerepelni a Szellemirtók (Ghostbusters) új részében, illetve rebootjában, ha úgy tetszik. Maga Paul Feig, a rendező jelentette be Twitteren, hogy mely színésznők fogják alkotni a természetfölötti komédia négy nőből álló új csapatát. A névsor: Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Leslie Jones és Kate McKinnon.

Melissa McCarthyt valószínűleg senkinek nem kell bemutatni, ő Feig eddigi összes rendezésében (Koszorúslányok, Női szervek, Spy) kiemelt szerepet játszott. Az egykori Saturday Night Live-os Wiig is szerepelt a Koszorúslányokban, s mellette megannyi komédiában. Jones és McKinnon is inkább a Saturday Night Live szereplőjeként lehet ismert, filmes karrierjük (még) nem nagyon indult be.

Feig egyébként még arról is lerántotta a leplet, hogy mikor kerül moziba a film. Nos, 2016. július 22-én vonulhatunk rá tömött sorokban. Amerikában ezen a napon még a Power Rangers rebootját, valamint a Guy Ritchie-féle Arthur királyt tervezik bemutatni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • end3 #22
    "már eldöntötték, mert a szellemileg és lelkileg totál lebutított világnak már fontosabb a látvány, mint maga a film."

    Egyetértek és hozzátennék.., Hollywoodnak az a szerencséje, hogy a fotogén és fiatal színészek-színésznők tömegei és a "casting"-osok profizmusa, ellensúlyozza a írók-rendezők szerencsétlenkedéseit. Sok nagyon tehetséges "színészpalánta" vetődik el manapság is L.A. felé. (Félelmetes, hogy ha megnézünk bármelyik huszonéves, új tehetséges, vonzó színész "arc" legújabb filmjét, mögötte már legalább húsz leforgatott film van. És ezek, ha valóban tehetségek, még a sz*r filmeket is, - látvány ide-vagy oda, - "elviszik a hátukon", - végül is valamilyen szempontból mégis élvezhető filmeket produkálva.)

    A "Szellemírtók-reboot" jelenleg kiválasztott színészeit nem ismerem alaposan a korábbi filmjeikből, de általában mindenkinek megadom az esélyt, hogy a következő filmben (is) "remekelhessen". Ennyi filmmel a hátuk mögött, - színészként, - bárki, évek alatt akármerre fejlődhet. Persze a film megtekintése után, majd jogos lesz a kritika. (Filmekből a világ "nagyfogyasztó", - hiú ábránd csak a jó filmek megtekintésére berendezkedni.)

    Utoljára szerkesztette: end3, 2015.02.06. 12:16:42
  • cateran #21
    Ezeket a fizimiskakat elnezve siman 18+ horror kategoria...Vagy teljesen atgondoljak az egeszet es a Szellemirtok valojaban gonosz tomeggyilkosok lesznek es az egesz tortenet a szellemek nezopontjabol lesz bemutatva....
  • ostoros #20
    Az origós cikknél én is leszóltam, és egyből nekem estek az agymosottak, hogy hogy képzelem, meg mit tudom én...
  • Methodix81 #19
    Teljesen egyetértek. Ha megnézzük az igazi jó filmeket, akkor mindben azonnal beugrik, hogy kik játszottak bennük, és mekkorát alakítottak!
    A jó film a jó történettől, megvalósítástól, zenétől, de legfőképp a jó színészektől jó, és attól, hogy az adott szerepet jól játsszák el. Az pedig csak egy kellék, egy hab a tortán, ha CGI-vel felturbózzák a látványt.
    És pont ez az alaptézis az, amit nem vesznek figyelembe hálivúdban, mostanság. Egyre több mindent csak a látvány ad el, mert ha mögénézünk, elképzeljük látvány nélkül, akkor sok film szart sem ér. Szóval el kéne dönteni, hogy tech-demókat akarnak gyártani, vagy filmeket. Kijavítom magam: már eldöntötték, mert a szellemileg és lelkileg totál lebutított világnak már fontosabb a látvány, mint maga a film. Szóval a válasz sajnos adott.
  • Zoliz #18
    Valójában már színészek se kellenek, pláne ilyen Lara Croftok, nem pornó ez.
    Vagy nőkkel minden szart el lehet adni azt gondolják?
  • SlayR #17
    Még az is jobb lett volna, ha a Másnaposok főszereplői lettek volna kiválasztva az új Szellemirtóknak...
  • kiralysanyi #16
    Alapból hülyeség a reboot, nem igazán emlékszem olyanra, hogy valamelyik megközelítette volna az eredeti színvonalát, így meg teljesen felesleges. Arra a tömött soros premierre nem fogadnék nagy tételben :)
  • Dagohun74 #15
    Ez egy vicc.... Vagy ők lesznek a szellemek, úgy még talán.
  • Zenszkij #14
    Nagyon nem várós! Szánalmas....Szex és New York reboot mikor lesz homárokkal a főszerepben?
    Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2015.01.29. 09:21:04
  • Zombee #13
    Te láttad az eredetit? Rengeteg jelenet volt szellemek nélkül, azt a színészeknek kell nézhetővé tenni. Az eredeti Szellemirtók gárdája színészként is megállja a helyét, nem egy közölük már a film előtt is letett valami máig emlékezetes filmet az asztalra. Rick Moranisnak meg gyakorlatilag első szerepei közt volt fiatalon, és mindannyian még számos remek filmben brillíroztak színészként, íróként. Hozzájuk képest ezek senkik. Még a nagyra tartott Melissa McCarthy is egy nulla hozzájuk képest, pár gyenge filmje van, meg pár nagyobb, amiben ő a nő a boltban.