Szekeres Viktor

Durva Batman v Superman-pletyka ütötte fel a fejét

Egészen elképesztő lenne, ha a Warner tényleg meglépné azt, amit a netre kikerült képkocka sejtet.

Egy egészen elképesztő pletyka (ezt kétszer is húzzuk alá!) látott napvilágot pénteken, mely ha netalántán mégis igaznak bizonyult, akkor a modern filmtörténet egyik legnagyobb meglepetéseként (átveréseként) vonulhat be a történelembe. Egy, a neten keringő kép, mely állítólag a napokban bemutatásra kerülő teaserből került kilopásra, ugyanis azt sejteti, hogy a Batman v Superman-mozifilmet a Warner ketté fogja szedni, s az első részt idén, október 23-án bemutatja Batman v Superman Part I: Enter the Knight címmel, míg a folytatás, a Batman v Superman Part II: Dawn of Justice a tervek szerint 2016. március 23-án kerülne először az amerikai mozikba.

A képregényfilm főszereplője Ben Affleck és Henry Cavill lesz. Mellettük természetesen szerepelni fog Az acélemberből már ismert Amy Adams, Diane Lane és Laurence Fishburne is, újoncként pedig csatlakozik Gal Gadot (Csodanő), Jesse Eisenberg (Lex Luthor), Jeremy Irons (Alfred), Holly Hunter, Callan Mulvey, Tao Okamoto és Ray Fisher.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ca3sar #24
    Ez esetben nem ismered a képregény sztoriját.
    Batman a kriptonit segítségével tud érdemben verekedni Supermannel. Sehogy máshogy, így kizárásos alapon ezt fogják belerakni a filmbe is.
  • Macropus Rufus #23
    tegnap néztem a Superman visszatért. Ott a csókát konkrétan szemen lőtték és a golyó kilapúlt a szemgolyóján. Tehát ha a Denevér le is tudja győzni, akkor az valami hajánál fogja előrángatott marhaság lesz.

  • Zenszkij #22
    Beszédes poszter.
    Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2015.01.14. 12:04:13
  • Lapajka #21
    Ebben mi a jó bánat az annyira elképesztő? Miért ne csinálhatnák meg két részesre? Vihar a biliben....
  • Lameth #20
    Az ilyeneket elvből nem nézem meg moziban, szimpla lehúzásnak tartom (pl. Éhezők viadala 3 part 1).
  • TokraFan #19
    Ebben mi az elképesztő lépés?
  • MrGabor #18
    Nagy hiba alábecsülni denevér úrfit, egy alkalommal lényegében le is győzte Supermant, igaz, valami durva páncélt viselt hozzá.
  • knightbali #17
    Többet kapsz belőlük. Ennek nem inkább örülnöd kellene?
  • wollnerd #16
    Két részben?! Ehh...
    Én nagyon várom ezt a filmet, mindkettő a kedvenc szuperhős(ei)m.
  • Looooser #15
    jah aztán Alfred is leveri Superman-t /Batman megcsinálja a szuperszérumot ami Supermennel egyenlővé teszi az embert egy ideig/, illetve Batman mindig tart magánál kriptonitot