Szekeres Viktor

Új hazai kábelcsatorna indul

2015. január 5-én elindult a FilmBox és az SPI International „zászlóshajója”, a FilmBox Prémium.

Hétfőn megkezdte működését az SPI International új hazai tévécsatornája, a FilmBox Prémium, s ezzel egy időben a cégcsoport bejelentette a hazai csapat teljes átszervezését, amely így a továbbiakban minden tevékenységet egy kézben tarthat – a tévécsatornák disztribúciójától a további fejlesztésekig, beleértve a FilmBox Live, a multiscreen és a VOD platformok menedzselését is.

A FilmBox Prémium az eddigi FilmBox Extra helyén látható. A csatornán az elkövetkezendő hónapok kiemelt programjai között szerepel a A harcos Christian Bale és Mark Wahlberg szereplésével, a Michael Clayton George Cloney-film, A király látogatása Bill Murray-vel, a Kerozin Cowboyok és A védelmi kód, a Mocsokváros utcáin, továbbá a 2014-es Nicholas Sparks-adaptáció, a Menedék.

Az SPI International jelenleg 41 országban, összesen 34 tévécsatornával, VOD könyvtárral, valamint 25 millió előfizetővel rendelkezik. A vállalat szorosan együttműködik olyan más cégekkel, mint a Focus Features, The Weinstein Company, Summit Entertainment, Studio Canal, Pathe, Lakeshore Entertainment, Wild Bunch, BBC, ITV, Beta, Freemantle Corp. és a Tandem.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!