Szekeres Viktor

Drónokkal forgatott természetfilm készült itthon

Idén karácsonykor különleges premierrel készül az OzoneNetwork TV.

Egy egyedülállóan látványos, saját gyártású, drónnal forgatott dokumentumfilm-sorozatot mutat be az ünnepek idén az OzoneNetwork TV. A hazai "zöld csatorna" korábban is éllovasa volt az innovációknak, hiszen az országban elsőként állította fel hipermodern 3D virtuális stúdióit, és szintén először forgatott 4K-s egész estés filmet. Idei dobása pedig szülőföldünket mutatja be úgy, ahogy talán még sosem láttuk.


A Magyarország madártávlatból az első, szinte csak drónokkal forgatott dokumentumfilm-sorozat hazánk történelmében. A négy részes (4x50 perces), HD-ben rögzített széria a Balaton-felvidék, Pécs-Baranya, Eger-Bükk, valamint Budapest tájait, nevezetességeit mutatja be egyedülálló szemszögből. A premier szerves részét képezi az OzoneNetwork TV ünnepi műsorfolyamának, ahol december 22. és január 2. között a csatorna legjobb madártávlatból forgatott, vásárolt tartalmai is műsorra kerülnek.

A Magyarország madártávlatból karácsony első és második napján, este 8 után láthatják az érdeklődők dupla epizódokkal. A sorozat online is elérhető lesz, az Origón. A sorozat annyira bejött a csatorna vezetőinek, hogy még a műsorra tűzés előtt megkezdték a következő epizódok forgatásának előkészületeit.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)